Le Blog de Wild et Max

J+5843Mes rendez-vous
Test af tegneplade XP-Pen Artist 22E Pro med 21.5 inch LED skærm : Bedste Tegneskærm til designer eller tegner

Les échographies
XP-Pen DECO 03 trådløs tegneplade Test: Bedste billig alternativ til Wacom Intuos

Les achats
Test af XP-Pen Artist 15.6 Pro tegneplade med skærm til pc : Lækkert tilbehør til Photoshop


Test af tegneplade XP-Pen Artist 22E Pro med 21.5 inch LED skærm : Bedste Tegneskærm til designer eller tegner
Jeg plejer at researche en del inden jeg køber produkter, så på det givne tidspunkt har der nok ikke været et bedre alternativ i samme prisklasse. Jeg har tidligere leget med Photoshop og ville tage det et niveau op ved at erhverve mig en tegnetablet, Hvis det er noget man vil begynde at arbejde med professionelt, så skal man nok over i deres lidt dyre modeller.

Jeg tror de fleste bruger det mærke som hedder Wacom. Det bedste ville være en Wacom Cintiq, men den er ret dyr. Ellers er der Wacom intuos pro. Den har ikke skærm på tegnepladen, så hun skal tegne på en sort plade, mens hun kigger på pc skærmen.

I det heletaget , er det mit indtryk, at pladerne uden indbygget skærm er bedst egnede til billedbehandling. Til tegning ville pladerne med indbygget skærm være klart bedst.

Tegneskærm XP-Pen Artist 22E ProJeg købte en XP-Pen Artist 22E Pro tegneplade med 21.5" IPS skærm . Super fed professionel tegneplade, på samme niveau som Wacom Cintiq . Den er fandme nice og har en go størrelse , 2 penne, 2 handsker, penneholder , holder og kabler medfølger. Tiltbeslag bagpå så man kan sidde godt og tegne på den. Fungerer uden problemer med diverse nye Windows. Den kan varmt anbefales - jeg ga ca 3800 svenske kr for den .

NøglefunktionerArbejde naturligt, intuitivt og få produktivitet - skitse, male, designe og redigere direkte på skærmen.

21,5 "HD-skærmen har bredformat, fuld HD-opløsning og en ekstra bred synsvinkel. Ambidextrous design.

Tryk følsom pen til replikering af lærredseffekter såvel som malingpensel effekt som lynvægt, opacitet og eksponering.

Avanceret tip sensor med en lav pen aktivering kraft til at optage selv de mest undertryk af tryk.

Seksten knapper til tidsbesparende brugerdefineret adgang til one-touch genveje og funktioner.

Specifikationer:

Type: Tegne-tablet med pen og skærm
Farve: Sort
Materiale: Plast
Strømtilslutning: 12 V, 3 A
Dimensioner: 56,7 x 32,6 x 3,0 cm
Arbejdsområde:47,66 x 26,81 cm
Trykfølsomhed: 8192 niveauer
Pen-opløsning: 5080 LPI
Report rate: 266 RPS
Sensorhøjde: 10 mm
Tilslutning: USB type B
Videotilslutninger: HDMI, DVI og VGA
Genvejsknapper: 8 x 2 knapper
Skærm:
Skærmstørrelse: 21,5 tommer
Skærmtype: IPS
Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixels
Kontrast: 1000:1
Synsvidde: 178°
Kompatibilitet: Windows 7 og senere versioner, MAC OS 10,10 eller senere versioner
Øvrigt: Multilevel stand medfølger
Officiel Side: (cliquez ici pour suivre le lien)

Større end 21''-skærmDen 21,5 tommer store IPS skærm med Full HD sikrer at du ser dit arbejde bedst muligt. Skærmen er lavet i antiglare glas så du slipper for at reflektioner i skærmen generer dig i dit arbejde. Kontrasten i tablettens indbyggede skærm er på 1000:1 og den har en farvedybde på 16,7 millioner farver. Et bredt farverum sikrer at monitoren producerer en realistisk farvegengivelse for 78% ~82% af Adobe RGB.

Det høje kontrastforhold på 1000:1 sikrer nøjagtig gengivelse af sorte farver, der ellers kan være svære at gengive på en almindelig LCD monitor. Mørktonerne fastholder deres dybde, selv når skærmen betragtes fra skæve vinkler i et dårligt oplyst studie.

Monitorer med stor skærmstørrelse lider ofte under farveskift når man betragter dem fra skæve vinkler. Med et IPS panel, kan flere personer betragte skærmen fra forskellige vinkler uden nævneværdige udsving i farvegengivelse og kontrast

XP-Pen Artist 22E Pro er udstyret med en virkelig skøn og lysstærk skærm, der er god til at gengive farver og samtidig har en flot detaljerigdom. Skærmen er med full HD 1920 x 1080 pixels-opløsning ikke specielt højopløst, når man taler tablets. Men skærmen har en god lysstyrke og et klart billede.

8192 trykniveauerModellen her har en trykfølsomhed på hele 8192 niveauer , respons på penhætten, og stort set ingen forsinkelser. Det giver dig masser af mulighed for at være udtryksfuld når der tegnes. Og pennens store opløsning på 5080 linjer per tomme kombineret med en svarrate på 233 RPS kan du være sikker på at være helt præcis!

Super fed ergonomisk trådløs pen der undgår museskader og gør brugen af mus nem. Ved at bruge en pen kan du arbejde længere uden at opleve irritation eller skader.

At bruge en pen i stedet for en mus, er særligt godt til de personer som enten har - eller har en tendens til at få - museskader i arm eller hånd. Det at holde på en pen gør at armen har en mere afslappet position end når der bruges almindelig mus. Bevægelserne du laver er mere naturlige og lægger ikke så meget pres på sener og muskler.16 knapper der kan programmeresTegneplade sluttes til computer via USB type B (kabel medfølger) og HDMI/DP/VGA. Software og drivere til digitizeren hentes direkte på XP-Pen hjemmeside og virker både på PC og Mac.

Det fede er, at tasterne kan have forskellige funktioner alt efter, hvilket program du bruger, og så er det super let at programmere dem – uanset om du arbejder på Windows eller Mac.

Alle disse taster kan konfigureres efter behov. Deres funktion kan brugeren selv definere, så på den måde kan du få den til at virke præcis som du vil.

Kompatibel med alle større grafikprogram: herunder Corel Painter, CorelDraw, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Fireworks, Macromedia Flash, Comic Studio, SAI, Infinite Stratos, 3D Max, Autodesk Maya, Pixologic ZBrush og så videre.

Begrænset erfaringJeg bruger den til at tegne i Illustrator og male i Photoshop. jeg er utroligt glad for den, og den virker perfekt efter min mening. Bruger den mest til billede redigering og vektortegninger i diverse Adobe programmer. som digitalisere analoge tegninger, giver mulighed for at tegne i lag mm .

Tjoeh... den største udfordring er at sætte dine controls fornuftigt op... især hvis du bruger Photoshop - så er keys ikke umiddelbart særligt organiske fra start. Selv har jeg mappet de forskellige keys på tabletten og på stylussen til hhv back/forward i history, zoom in/out og til move tool/eraser...

Endvidere er det altafgørende at du forstår at sætte brushes op - altså at indstille dem til at ændre properties afhængigt af tryk og evt. vinkel... (typisk size/pressure eller opacity/pressure - alt efter om du skal "tegne" eller "male")

...hvis du skal retouche photos er det nok mest opacity/pressure du får behov for....

Hvis du vil tegne/male mere end blot retouche/bruge illustrator kan du evt. kigge på Autodesk Sketchbook Pro som alternativ til Photoshop... det er gearet til digitizers out of the box, hvor photoshop lige skal sættes ordenligt op til det først.

Tegningen her er lavet på en XP-Pen Artist 22E Pro Tegneskærm - her tegner du digitalt på en tegneplade skærm og kommer så tæt på 'tegning i hånden som du kan uden at arbejde på papir.Personlig konklusion

Tegne pladen er perfekt til personer som arbejder med illustration, Fotografering, tatovering, eller andre former for kreative udfoldelser. pres den giver, du kan male eller tegne eller skitse problemfrit på din tegneplade . Hvis du dog kan tegne direkte på skærmen er det en kæmpe fordel .

XP-Pen tablets kan ofte fås til en rigtig god pris og kan være et godt sted at starte hvis man er lidt i tvivl om det er noget. Jeg har prøvet både XP-Pen og WACOM og jeg må indrømme at jeg ikke har mærket den store forskel på de to, men jeg ved at de fleste sværger til WACOM, og de skulle også være en tand mere præcise.

XP-Pen Artist 22E Pro har jeg selv arbejdet en del på og jeg må sige at den er vild at arbejde med. Men når har man vænnet sig til at arbejde med en tegneplade i stedet for, så syntes jeg faktisk at jeg oplevede at jeg "skyggede" for mig selv, når jeg tegnede på Artist 22E Pro'en. Det er selvfølgelig ikke anderledes end når man tegner rigtigt, men omvendt, så har en tegneplade som f.eks. Intous den fordel, at du jo ikke har hånden ind over der hvor du tegner. Så på det punkt skulle jeg lige vænne mig til at den er meget lig at tegne på papir eller lignende.

Og så er det i øvrigt rigtig vigtigt at du har en meget kraftfuld computer+grafikkort koblet til den. Ellers bliver du vanvittig af at den lacker når du arbejder på skærmen. Det er meget mere irriterende end når du bruger en tegneplade. På en eller anden måde syntes jeg det virker lidt ligesom om man er fuld når man tegner på pladen, da stregen/cursoren ikke følger præcist med i hvad du gør. Når jeg tegner en streg, så forventer jeg også at den, ligesom i virkeligheden, kommer med det samme og ikke med et sekunds forsinkelse. Så sørg endelig for at computeren har masser af kræfter, så du ikke får de store problemer omkring dette.

Så alt i alt, så er en XP-Pen Artist 22E Pro tegneplade med skærm fantastisk at arbejde på. Men sørg for at gearet den er koblet til er i orden. Artist 22E Pro Officiel butik : (cliquez ici pour suivre le lien)
Message déposé le 19.06.2019 à 12:47 - Commentaires (0)


Test af XP-Pen Artist 15.6 Pro tegneplade med skærm til pc : Lækkert tilbehør til Photoshop
En tegneplade er en slags computermus. Man tilslutter en trykfølsom plade til sin computer igennem en usb-indgang. Til pladen følger et skriveredskab, som minder om en blyant. Når skriveredskabet holdes en halv centimeter over den trykfølsomme plade aktiveres skærmens curser. Når man trykker på pladen med skriveredskabet, svarer det til at venstreklikke med sin mus. Det giver muligheden for at tegne og skrive i et tegneprogram med en pen i hånden, hvilket er meget mere intuitivt end at skrive med en almindelig computermus.

Med tegnepladen skal du bare lære at kigge op i stedet for ned, når du tegner. Det er sådan set det samme som at tegne på papir - Men kræver en smule tilvænning.

Er du grafisk designer, eller nyder du bare at tegne på computeren, så er en tegneplade rigtig god at have. Med et tegnebræt eller en digitizer som det hedder i fagsprog, kan du omdanne dine streger på pladen til grafik på skærmen. Ligegyldigt om du bruger professionelle programmer som Photoshop eller Sketchbook, eller bare tegner i Microsoft Paint, så vil du opleve en stor fordel ved boardet frem for at tegne med en mus.

Den første tegneplade jeg brugte hedder Bamboo og laves af firmaet Wacom. Bamboo er en lille tegneplade, men det er fin størrelse, når det handler om at skrive og tegne simple tegninger. Den har ikke skærm på tegnepladen, så jeg skal tegne på en sort plade, mens hun kigger på pc skærmen.

Til tegning ville pladerne med indbygget skærm være klart bedst. kunne tegne direkte på skærmen, Det bedste ville være en Wacom Cintiq, men den er ret dyr.

Wacom er et japansk firma, der bl.a. producere tegneplader og … tegneskærme! Cintiq’en er en sådan tegneskærm, og den udmærker sig ved, at man simpelthen springer alle de upraktiske led over, og tegner direkte på skærmen i de programmer man nu kender bedst, som f.eks. Photoshop.

Jeg havde fundet noget meget, meget interessant: et prisvenligt alternativ til den dyre Wacom-skærm: en XP-Pen Artist 15.6 Pro . koster kun lidt over 2800 kroner. Men én ting er pris, og noget andet er funktionalitet. Takket være Google, fandt jeg hurtigt brugeranmeldelser af tegneskærmen , og de var i langt de fleste tilfælde meget, meget positive.XP-Pen nyeste generation og den absolut bedste tegneskærm på markedet til professionelt billedbehandling, storyboard, design, tegneserier og illustrationer.

Hvis du er illustrator, 3D tegner eller grafiker og lever af at sidde og tegne på din computer så er de absolut geniale, men hvis du virkelig overvejer sådan én, så ved du forhåbentligt også hvorfor du skal have den, så dem vil jeg ikke fortælle for meget om. Hvis du blot er nysgerrig så kig endelig på deres lineup på XP-Pen hjemmeside - De er super cool.

XP-Pen Artist 15.6 Pro tegneplade med skærm Anmeldelse

XP-Pen Artist 15.6 Pro er en tegneskærm på 15.6 tommer i 16:9 format. Opløsningen er på 1920×1080 pixel, så der er godt med detaljer fordelt over de 16 tommer. og fantastisk farvenøjagtighed , ha en 88% NTSC og 120% sRGB skærm stående ved siden af til proofing . og tegnepennen (eller stylusen, som den også kaldes) har en trykfølsomhed på hele 8192 punkt, og jo hårdere man trykker, jo tykkere bliver stregen, man maler med – præcis som med en almindelig pen. Den er til professionelle eller til dig der elsker at tegne digitalt.

Der findes i øjeblikket ikke nogen forhandler af denne tegneskærm i Danmark, og da Amazon ikke sender den slags til Danmark, skal du bestille den direkte fra XP-Pen officiel butik . Jeg har haft en del kontakt med dette officiel butik , og jeg har kun den bedste erfaring med dem – de er hurtige, flinke og troværdige. HER ER ET DIREKTE link til deres hjemmeside med Artist 15.6 Pro - (cliquez ici pour suivre le lien)

UdpakningJeg har lige fået Artist 15.6 Pro, og den er helt fantastisk . Der medfølger pen, æske, stander, penholder, kabler, ekstra stifter osv.. Der mangler ikke noget. Den kan bruges som ekstra skærm + selvfølgelig til at tegne direkte på. Jeg har købt den til at lave et par kommercielle projekter på.

Den er let brugt, men det viser sig ikke. Produktet har ingen ridser eller revner, buler osv. og pennen og alle knapper virker perfekt.Tekniske specifikationer:

Billedskærm Type: IPS-skærm
Diagonal størrelse: 15.6"
Tegneområde: 344.16 x 193.59 mm
Dimensioner: 443 x 280 x 12,6 mm
Billedformatforhold: 16:9
Farvemætning : 88% NTSC (120% sRGB)
Skærmfarver support: 16,7 millioner farver
Standard opløsning: 1920 x 1080
Billedklarhed: 250 cd/m²
Billedkontrastforhold: 1000:1
Opløsning: 5080 Lpi
Vandret synsvinkel: 178
Lodret synsvinkel: 178
Responstid:14 ms
Trykniveauer: 8192
hældningsgenkendelse: -/+ 60 niveauers
Multi Touch: Nej
Input-stik: 3 i 1 kabel (HDMI, USB 2.0)
Antal knapper: 8 knapper + 1 rød knaphjul
Garanti: 18 måneder
Systemkrav: Win 7, 8 eller 10 eller Apple MacOS X 10.10 eller nyere
Officielt site: (cliquez ici pour suivre le lien)

Visuelt fængslendeDen 15.6 tommer skærm giver dig det brede lærred, som du skal bruge for at tilføje de små detaljer. Med masser af plads til dit arbejde og alle de on-screen kontrolfunktioner og redskaber du har brug for, er den perfekt til at skabe alt det du kan forestille dig. Dens store HD-skærm giver dig mulighed for at slibe ind på alle detaljer, hvilket gør det perfekt til maleri, retouchering og sidelayout.

Overfladen af skærmen har en god tekstur og er rigtig god at tegne på. Jeg er spændt på at se hvor hurtigt den bliver slidt, men materialet føles meget holdbart indtil videre. Første gang jeg tegnede med den, måtte jeg lige ind i indstillingerne for at skrue helt op for lysstyrken, for at matche min hovedskærm. Jeg synes farvegengivelsen er god .

Ergonomisk design til både højre- og venstrehåndede brugere , dog kan den være lidt svær at bruge i daglys nær et vindue. Pga. overfladen kan det være lidt svært at se detaljer på skærmen, hvis der er for meget lys.

Sammenlignet med en Wacom Bamboo , er nøjagtigheden er fænomenal. Du får øjeblikkelig feedback, når du tegner dine linjer/streger og det føles helt naturligt – som hvis du sad og tegnede på et almindeligt stykke papir (-dog med den fordel at du kan trykke æble+z). Og hvis du bruger lidt tid på at sætte genvejene op, kan du opnå en meget naturlig og nem arbejdsgang.

Professionel præcisionSer man på stylus pennen, ligner den til forveksling alle de modeller. Trådløs og batteriløs pen, XP-Pen førsteklasses, trykfølsomme pen P05R giver en naturlig, kreatvi styring på skærmen og fanger alle nuancer i dine bevægelser med samme præcision som traditionelle kunstværktøjer.

Den medfølgende pen er super god og let at arbejde med. Den gør min gamle Bamboopen til skamme. Her får man så mange trykniveauer på hele 8192 ! Forskellen følte jeg straks, da jeg begyndte tegne. Jeg skal trykke ret så hårdt, for at få pennen op på højeste tryk, hvilket betyder at man har meget mere kontrol over sine streger.

Pennen P05R har også tilt sensitivity, hvilket gør at man kan forme stregerne ved at tilte pennen, mens man tegner. For den øvede er der ingen tvivl om, at kontrollen er optimal.

Det er samarbejdet med den trykfølsomme pen, der skaber masser af muligheder. Den medfølgende pen har otte udskiftelige spidser . Pennen har 2 knapper i siderne, som er forprogrammeret til at udføre en bestemt handling i softwaren.

Skab i komfortDesuden medfølger der også et smart stativ som gør at man kan sætte tabletten i 20° vinkl , afhængig af hvordan du har brug for skærmen , hvilket fungerer rigtig godt , så du kan arbejde fuldstændig komfortabelt. Hvis du er vant til at tegne med blok på skødet, kan det også sagtens lade sig gøre at sidde med den uden støtte.Selve pladen har otte knapper og et rød knaphjul . Man kan sætte alle knapper op præcis som man lyster. Jeg har blandt andet placeret undo-genvej, alt-knap, ctrl-knap og shift-knap her. Herved behøver jeg kun sjældent at røre ved mit keyboard når jeg tegner. Man kan også sætte en af knapperne op til at være en undermenu, hvor du gemmer endnu flere genveje, som eks. gemme-funktion eller transform-funktion, hvilket gør alt super tilgængeligt.

Godt nok har designerne været kloge nok til at inkludere usb, strøm og hdmi i ét og samme kabel, men det gør bare at tegnepladen føles lidt akavet at flytte rundt på, hvis man sidder med den i skødet. her skal det nævnes, at hvis man ikke har HDMI-port i sin computer, skal man ud og investere i en adapter .

Installere driver til XP-Pen tegneplade

Når du har anskaffet dig en tegneplade, skal computeren kunne tale sammen med den. Derfor skal du installere en såkaldt driver fra XP-Pen hjemmeside. Bemærk, at du skal vælge en driver, der passer til den rigtige tegneplade. Du skal også vælge efter om du bruger PC eller Mac. Du kan downloade drivers her (cliquez ici pour suivre le lien)

Her styrer du hvad de forskellige knapper/hjul skal kunne (eller deaktivere nogle) samt hvor følsom pennen skal være. Du kan også sætte forskellige genveje ind til forskellige Apps. Det er smart til Illustrator og Photoshop. Åbn din XP-Pen Tablet Properties og hav dine favorits Apps åbne. Så kan du programmere knapperne forskelligt.

Der er én altoverskyggende ting at huske på, før man tilslutter skærmen: hvis man har haft en tegneplade fra Wacom installeret på computeren, skal det 100% afinstalleres. Hvis man ikke får gjort dette, kan, og vil, der opstå konflikter med skærmen, og den vil ikke funger korrekt.

Kommentarer på tegneplade Artist 15.6 ProI og med at jeg aldrig har prøvet en tegneplade med skærm før, var det en stor oplevelse for mig for første gang at sætte pennen på skærmen og føle den naturlighed der var i at tegne direkte på skærmen.

Jeg har været meget glad for at bruge den, og har passet godt på den. pladen har et aspekt på 16:9, som er standart for næsten alle skærme., hvilket giver en mere bredformatsskærm, som er bedre at arbejde med i grafiske programmer, da det giver mere plads til menuer i siderne og et større kanvas i midten.

For erfarne brugere er størrelsen på skærmen måske lidt for lille, men for en førstegangsbruger som mig er den helt perfekt. Den optager ikke meget plads på skrivebordet og så er den nem at tage med i taske og ikke mindst tage med over i sofaen for at sidde og tegne. Overfladen gør at pennen glider perfekt over skærmen, uden at have alt for meget struktur.

Touch funktionen er ret unødvendig og spild af penge, hvis du ikke vil bruge dine fingre til det - Der er ikke trykfølsomhed i andet end pennen, så..

Jeg har afprøvet Artist 15.6 Pro med Photoshop og Clip Studio Paint . Og hvis jeg skal være helt straight-to-the-point og lidt kedelig, så kan det siges så simpelt, som at jeg ikke har stødt på nogen nævneværdige problemer overhovedet. Alt har faktisk kørt som smurt i jomfruolie.

Jeg får simpelthen mere lyst til at tegne nu, end jeg havde før. Jeg har brugt tegneskærmen til at tegne sort/hvide stregtegninger, foretaget farvelægning og fotoredigering mv, og det har først og fremmest alt sammen fungeret uden problemer, og derudover været en overraskende intuitiv måde at arbejde på. For ikke at nævne at min kreative produktivitet er steget et par grader. Jeg får simpelthen mere lyst til at tegne nu, end jeg havde før.

Både når jeg tegner, især når jeg arbejder i flash og til alm. grafisk arbejde og brug af mac/pc. Har lige lavet en stribe illustrationer til en kampagne som jeg udelukkende lavede i illustrator og der var det bare suverænt at bruge pen fremfor mus som jeg har brugt i al for mange år.

Jeg er hooked på at tegne direkte på tegneskærmen, og jeg kan pt ikke forestille mig en seriøs grund til at gå tilbage til papir og blyant. Det tog mig fem minutter at blive fortrolig med at tegne på min Artist 15.6 Pro, og det at tegne digitalt fra starten, giver så mange kreative og tidsbesparende fordele, som jeg tror man først opdager når man sidder foran en skærm.

Jeg vil stærkt anbefale dig at anskaffe dig en “tegne-handske” til når du arbejder med skærmen – eller en hvilken som helst tegneskærm, for den sags skyld. Jeg bruger en virkelig fin handske som XP-Pen selv har udviklet, Handsken har kun to fingers , og rest er frie, hvilket gør at du har fri mobilitet og følsomhed med fingrene, bortset fra den som hånden hviler på på skærmen.

Hvis du ikke bruger en handske kan din hånd godt “klistre sig fast” til glasset, og din hånd hopper af sted i stedet for den sirlige friktionssløse bevægelse du kan opnår med en handske.konklusion

Med en tegneplade eller et tegnebræt til din pc får du mulighed for at skabe flotte tegninger og arbejde med stor præcision i både grafiske og billedbehandlingsprogrammer. Samtidig slipper du for museskader, fordi det bliver muligt at klikke og flytte musen rundt på samme måde, som hvis du brugte en blyant.

Alt i alt, føles den fantastisk at tegne med. God responstid, let tilgængelige knapper, mange trykniveauer, god tekstur at tegne på - det hele medvirker til at lette mit tegnearbejde en hel del! Det er lige hvad jeg har brug for, og jeg er glad for at jeg tog mig sammen til at opgradere fra min stakkels Bamboo.

Jeg kan let anbefale XP-Pen Artist 15.6 Pro til enhver som holder af at tegne på computeren, og som gerne vil effektivisere sin tegneproces. Det eneste jeg mangler nu, er et større computerbord.
Message déposé le 20.03.2019 à 10:58 - Commentaires (0)


XP-Pen DECO 03 trådløs tegneplade Test: Bedste billig alternativ til Wacom Intuos
En tegneplade til en PC er rigtig smart hvis man for eksempel som grafiker bruger sin computer til mange kreative opgaver i løbet af en dag men den kan også anvendes af ganske almindelige mennesker der ikke er uddannede grafikere til helt almindelige dagligdags opgaver på PC’en. At købe en tegneplade kræver altså ikke at man er ekspert på grafik området men at man måske har en interesse for at lave mere kreative ting på sin computer. Det er temmelig smart med en tegneplade til computer i stedet for en computermus. Det er et godt alternativ hvis man er træt af den gammeldags mus som kun kan bruges til en bestemt type opgaver.
Hvad er en elektronisk tegneplade? (Tegnebræt)

Tegnepladen er et præcisions værktøj der normalt bruges af designere, og grafikere på et højere stadie. De kaldes også en digitizer der består af en trackpad, og en digital pen som kobles til computeren via USB indgangen.

Du bruger en pen, som du flytter rundt på tegnepladen for på den måde at navigere rundt på skærmen. Når du flytter pennen en halv centimer over tegnepladen, flytter du cursoren på skærmen. Når du rører tegnepladen med pennen, svarer det til at venstreklikke med en klassisk mus. På den måde kan du skrive og tegne langt med intuitivt, end hvis du brugte en rigtig mus.

Der kræves en del tålmodigheden og øvelser for, at kunne styre pennen med præstation, men når du først har vænnet dig til det, vil det føles ligeså let som, at have med blyant og papir hånden.

Dit grafiske arbejde vil tydeligt blive mere præcist, der virkeligt kan gøre en stor forskel, når du sidder, og arbejder på din computer. Især programmer som photoshop, illustrator CC, lightroom og Gimp vil virkeligt få gavn af tegnepladen. Du kan sammenligne det på den måde som, at sidde med blyant og papir, men bare I en elektronisk udgave.

En tegneplade er god til:

Forbedre efterbehandling af billeder
Grafisk arbejde i photoshop
Redigere grafiske elementer til hjemmesider
Producere kreativt kunstværk eller maleri
Undgå museskadeHvordan vælger en tegneplade

Vælg et tegneplade , der er specielt egnet til dit budget og behov . Faktor i behovet for størrelse , følsomhed , tilslutningsmuligheder , pris og anvendelse for at afgøre, hvilken tablet der er bedst for dig. Instruktioner

1. afvejes den pris, du er villig til at betale for en tegneplade mod de bekvemmeligheder, som du anser for væsentlige . Tabletter har en bred vifte af priser , men hvis du ikke er villig til at betale top dollar , vil du ikke få en stor trådløs tablet med 2048 niveauer af trykfølsomhed .
2. Tænk over hvordan du planlægger at bruge din tablet. Større tabletter med høj følsomhed er fantastisk til at tegne , digital maleri og foto retouchering . Trådløse tabletter excel hvis du ønsker at flytte ind i en behagelig stilling til at skitsere i timevis. Hvis du arbejder i design eller bare på udkig efter en mere præcis brugergrænseflade, kan du ikke ønsker at spare penge ved at købe en mindre tablet.

3. Når du skal ud og vælge en tegneplade, hvad end det er første gang eller du før har haft tegneplader, så er det vigtigt du gør op med dig selv, hvad dine ønsker og behov er. Har du brug for en stor eller lille plade, eller er det mere de forskellige funktioner, der spiller en afgørende rolle? Skal den kunne noget helt særligt?

Er du designer eller illustrator, har du naturligvis behov for masser af plads, og derfor er en stor plade det foretrukne valg.

Jo større tegnepladen er, jo mere skal du bevæge pennen, og du vil flere situationer opleve en negativ effekt.

Til almindelig brug, dvs ikke professionelt anbefaler vi en størrelse A4 tegneplade. Denne størrelse er den mest anvendte, og fungere faktisk super godt til de fleste opgaver.

Du når frem meget hurtigere fra punkt A til punkt B, og du skal bruge færre kræfter på at rykke rundt med tegnepennen.

En anden vigtig detalje, som folk ofte glemmer er, at en god tegneplade faktisk fylder en hel del, og det kræver et større skrivebord, da du med andre ord vil blive irriteret over det.

Som det første skal du netop sørge for at få skrivebordet ryddet og gjort plads til pladen, hvor du nogenlunde kan bevæge dine arme frit rundt.

XP-Pen DECO 03 trådløs tegneplade til pcXP-Pen er firmaet, der producerer de tegneplader. De laver en række forskellige modeller, som passer til de fleste behov. Deres professionelle modeller hedder Artist og DECO . Begge modeller bruges af professionnelle grafikere, illustratorer og tegnefilmsskabere. XP-Pen global officielle site - (cliquez ici pour suivre le lien)

XP-Pen er et rigtig godt mærke. God kvalitet, man får noget for pengene. Jeg købte en XP-Pen DECO 03 tegneplade . Den fylder utrolig lidt og vejer også meget lidt. Den dækker 100% mit navigationsbehov og 98% af retouch elementer i Photoshop.

De nye tegneplader DECO 03 er tyndere, Bigger, lettere og mere trykfølsomme end deres forgængere. Med smarte funktioner, kan du tilpasse din digitale arbejdsplads og den nye pen er ikke kun ergonomisk og bekvem, den har desuden også en imponerende reaktion på pennens tryk og giver næsten ingen forsinkelse.

Hvad er der i DECO 03 boksen?I pakken får du et kabel, der forbinder pladen med din computer. 1 USB-sendere og et batteri, så du kun skal have kablet sat til, når batteriet skal oplades. Andet Udstyr inkluderet : Penneholder, pudseklud, spidser (10 stk), stylus, USB-kabel,

Det kan godt anbefales, da det medfølgende kabel ikke er særlig langt. Pladen er indrettet således, at der kun er monteret USB-C port i den ene side. Opret forbindelse til enhver Mac eller PC med et enkelt USB-C kabel (medfølger) til en USB-C port til både video og data.

Så er der selvfølgelig pennen - konstellationens hovedredskab. Den ligner til forveksling en helt almindelig kuglepen. Dog har den en knap monteret på den ene side, som du nemt kan nå med din pege- eller tommelfinger. Denne knap kan vippes begge veje og fungerer som højre- og venstreklik.

For at flytte markøren rundt på skærmen skal pennen holdes tæt på pladen uden at røre den. Du klikker ved blot at ramme pladen med pennens spids.Pladen har 6 knapper og et drejehjul der kan programmeres. og der er også en knap på selve Stylus’en.Disse kan naturligvis også programmeres til de funktioner du måtte have lyst eller behov for. Det kunne være zoom ind og ud i dit fotobehandlingsprogram, eller måske fortryd. Mulighederne er mange.

Specifikationer:

knapper : 6 knapper og et drejehjul
Trykniveauer: 8192
Opløsning: 5080 lpi
Tilslutning: USB-C & wireless
Aktiv område: 10" x 5,62" / 25,4 x 15,9 cm
Mål: (B x D x H) 14 x 8.6 x 0.28 inches
Vægt: 660 gram
Systemkrav: Win 7, 8 eller 10 eller OS X 10.10.0
Producentens garanti : 18 måneder
Se flere detalje fra DECO 03 : (cliquez ici pour suivre le lien)
Wireless XP-Pen eller ej?DECO 03 Wireless tegneplade , som navnet antyder, er trådløs. Det er nemt og praktisk så man ikke behøver at sætte den i stikket hver gang og det er lige meget om man er højre eller venstre håndet, eller lægger den et stykke væk fra PC’en. Det kræver at du tager en USB sender ud af pladen og sætter den i computeren. Så finder de hinanden.

Ligesom med den trådløse mus som har været kendt ganske længe, så gør den det bare mindre besværligt at arbejde på computeren. Tegnepladen er nem at tegne med og reagerer hurtigt på bevægelserne. Den er samtidig nøjagtig når man bevæger pennen henover pladen og den har en høj opløsning hvilket også er ret vigtigt.

Man har cirka 48 timer hvor tegnepladen er i aktivt brug før den behøver at blive opladt hvilket er temmelig længe. Det tager så 6 timer at oplade den igen og den er klar på ny. Den fungerer desuden med alle de store grafikprogrammer.
Større præcision

TabletStørrelsen på tegnefladen, altså den plads man har på tegnepladen, spiller ind i forhold til præcision. Jo større tegneflade - jo nemmere er det at skrive og tegne.

DECO 03 giver dig et arbejdsområde, der måler 25,4 x 15,9 cm , Byggekvaliteten er god og overordnet af det hele fremstillet af plastik, Arbejdsområdet er til gengæld helt glat, hvor der tegnes med pennen. og med den store flade kan du nemt navigere rundt i tegninger og illustrationer. Du kan udarbejde større grafiske projekter, lave illustrationer, effektiv billedredigering i Photoshop eller skabe dine personlige kreationer.

XP-Pen DECO 03 er både ergonomisk, og tynd i designet, der gør at den virkelig er lækker at arbejde på. Med en trykniveau på 8192, og en opløsning på 5080 Ipi (Lines Per inch) får du et fantastisk godt tegnebræt, der reagere på alle dine bevægelser .
PennMed den trådløse Penn kan du arbejde effektivt, og genskabe flere redskaber med stor præcision. som en børste, brush, tusch og meget mere.Pennen arbejder rigtig hurtigt og kan samtidig tilte uden, Pennen har ligeledes fået et bedre design som giver et bedre fingergreb. og er endnu mere sensitiv, når der skal tegnes eller laves skitser.

Teknisk er den på niveau med de bedste på markedet, men prisen er en del lavere og du får kram meget for pengene.

Det som gør denne tegneplade unik, er dens præcision, og at den reagerer ligesom du vil have det. Den er hurtig og effektiv, har både brush og tusch med mere, så du kan udnytte alle dine potentialer.

Det føles som om du virkelig sidder og tegner med pen og papir, og det gør det endnu mere sjovt at arbejde med denne tegneplade.

Installation af XP-PenNår du har anskaffet dig en tegneplade, skal computeren kunne tale sammen med den. Derfor skal du installere en såkaldt driver fra XP-Pen hjemmeside. Bemærk, at du skal vælge en driver, der passer til den rigtige tegneplade. Du skal også vælge efter om du bruger PC eller Mac.

Husk at hiv din “motor/driver” ind computeren. Så du kan tune dit nye værktøj. Her styrer du hvad de forskellige knapper/hjul skal kunne (eller deaktivere nogle) samt hvor følsom pennen skal være. Du kan også sætte forskellige genveje ind til forskellige Apps. Det er smart til Illustrator og Photoshop. Åbn din XP-Pen Tablet Properties og hav dine favorits Apps åbne. Så kan du programmere knapperne forskelligt.

Erfaringer Med Tegneplade

Det digitale maleri trives især i produktionen af kunst til tryk. Det er også meget udbredt til skitser, lay-out eller konstruktioner for film, tv og videospil.

Første gang du bruger en tegneplade, skal du lige vænne dig til at skrive med den. Det kan godt tage en uges tid at blive helt fortrolig med den teknik, der kræves for at skrive pænt. Tegnepladen vil du typisk have til at ligge lige foran dig. Bag tegnepladen står din computer, og du kommer til at kigge hen over din tegneplade på din computerskærm, når du skriver. Dét kan godt virke en smule forvirrende i forhold til at arbejde med almindelig blyant og papir, hvor du jo både kigger ned på din blyant og på det du skriver samtidig. Så det kan altså i begyndelse godt være svært at kigge frem samtidig med, at din hånd arbejder i det skjulte foran dig. Men det hjælper, hvis du sætter dig lige for tegnepladen.

Jeg må desværre sige, at det ikke er nemmere at tegne på computer, end det er at tegne med blyant på papir, men det giver nogle andre muligheder. og så at skrive på computer, hvor man kan flytte rundt og rette, så meget man vil.

Processen er mindre lineær end i maleriet: Man kan tegne og viske ud i en uendelighed, lave stregen i den tykkelse, der passer til motivet, og vælge et utal af forskellige typer blyanter, penne, pensler osv. til at tegne/male med. Selvfølgelig er fremstillingen af computer art begrænset af mediet. Den lille skærm og billedets virtualitet kan ikke give det nærvær, et fysisk objekt har. Under arbejdet kan man gemme forskellige stadier af de resultater, der opnås, efterhånden som tegningen skrider frem. På den måde kan man søge tilbage i tidligere stadier og bruge disse, hvis man skulle komme på vildspor.så kan jeg rent teknisk fortælle at jeg for dette projekt har arbejdet med photoshop og tegnet på min digitale tegneplade som er en DECO 03 fra XP-Pen . Det er helt klart et 'must have' mef et tegnebræt, da du derved digitalt - kommer rigtig tæt på din normale streg, som du kan lave på papir.

Personlig konklusion

Kan du lide at udfolde dig kreativt, så kan du få meget sjov ud af en tegneplade. En tegneplade bliver ofte brugt som værktøj af både designere og grafikere, men kan i høj grad også bruges af amatører, som blot kan lide at tegne og som gerne vil slippe for at sidde med gammeldags blyant og papir. Med en god tegneplade kan du tage dine ideer til et helt nyt niveau. Brug den til at forbedre efterbehandling af dine billeder, til at udføre grafisk arbejde i Photoshop og til at kreere kunstværker eller malerier.

Oplev fx hvordan XP-Pen DECO 03 giver dig en fantastisk billedbehandling, og det er uanset om du er professionel fotograf, designer eller blot er en øvet entusiast, der kan lide at være kreativ i din fritid. Med denne tegneplade kan du nemt tegne skitser, lave illustrationer og retouchere og den medfølgende P05 Pen er utrolig følsom og præcis, og vil derfor give dig nogle fantastiske resultater. Pladen er smuk og enkel og tiltaler enhver, der går op i æstetisk design, og samtidig er skærmen stor, så du får et godt billede. Gå direkte videre til XP-Pen DECO 03 officiel butik : (cliquez ici pour suivre le lien)

Efter at have leget med tegnepladen i et par uger synes jeg, at den fungerer rigtig godt til sit formål. Har du mod på at lege med fotoredigering eller tegning på computeren, er en tegneplade helt sikkert en rigtig fornuftig hjælpende hånd.
Message déposé le 07.01.2019 à 03:46 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Test af tegneplade XP-Pen Artist 22E Pro med 21.5 inch LED skærm : Bedste Tegneskærm til designer eller tegner
Test af XP-Pen Artist 15.6 Pro tegneplade med skærm til pc : Lækkert tilbehør til Photoshop
XP-Pen DECO 03 trådløs tegneplade Test: Bedste billig alternativ til Wacom Intuos


Créez votre blog sur Blog-grossesse.com