Le Blog de Tegne et Brett

J+6540Mes rendez-vous
XP-Pen Artist 12 Digitalt tegnebrett og Photoshop med skjerm best i test 2019

Les échographies
Velge rett grafisk tegnebrett XP-Pen DECO 03 TEST: den beste Alternativ til Wacom Intuos

La chambre de bébé
7 beste billig XP-Pen digitalt tegnebrett og tegneskjerm for nybegynnere
Tegnehanne tester Tegneskjerm XP-Pen Artist 15.6 Pro: Tegnebrett med skjerm for amatører og proffer


Tegnehanne tester Tegneskjerm XP-Pen Artist 15.6 Pro: Tegnebrett med skjerm for amatører og proffer
Tegnebrett er gøy!

Er du grafisk designer, eller liker du bare å tegne på PCen, er et tegnebrett godt å ha. Tegnebrettet er utrustet med flere funksjoner som blant annet trykkfølsomhet og trådløs penn. Å bruke tegnebrett gir mange fordeler når du jobber med etterbehandling av bilder sammenlignet med vanlig mus.

Uansett om du bruker profesjonelle programmer som Photoshop eller Sketchbook, eller bare tegner i Microsoft Paint, vil du oppleve en stor fordel ved tegnebrettet fram for å tegne med en mus.

De Fleste tegnebrett er bygd i stiv plast med en berøringsfølsom flate, og så ser resultatet på pc-skjermen. Hovedforskjellene mellom tegnebrettene er pris, oppløsning, størrelse og funksjonalitet. Tegnebrettet er koblet til PC-en gjennom en USB-kabel og får strøm fra denne. Pennen må ikke lades eller skrus av.
Funksjoner som fargelegging, form på streker også videre avhenger av hvilket program du tegner i.

Tegnebrettet kan anbefales for dem som er villige til å bruke tid på opplæringen, som er på jakt etter alternativ til mus eller som trenger rimelig trykkfølsom penn til tegne-, illustrasjons- og bildebehandlingsprogrammer. De som i motsetning til undertegnede har sans for håndskrevne notater til Office-dokumenter, Windows Journal og lignende, kan også bli tilfredse Tegnebrettet-brukere.

På de billige modellene får du en liten tegneflate, men går du opp til en lidt dyrere utgave, får du større presisjon, flere knapper og en større tegneflate. Er du profesjonell, vil en digitizer med innebygd berøringsskjerm gjøre arbeidet lettere og gi et bedre resultat. Wacom er verdens ledende produsent av digitale tegnebrett , som er det mest utbredte og kjente merket . Det brettet er billigere på XP-Pen merker , Og hvis du kan leve uten touch funksjonen og bare bruke pennen så kan du gå for en enda billigere versjon. Mulig touch funksjonen er for spesielt interesserte, jeg har hvertfall ikke brukt den enda.

For mange uker siden nå, kjøpte jeg tegnebrett! Wacom Intuos4 Wide! Så måtte jeg jo lære meg å bruke det! Det gikk ikke bare i tegning for å skjønne hvordan dette funker, så mellom den første og den andre tegningen med tegnebrett, var det mye på internett med brettet også.

Er en plate du tegner på med en penn som følger med tegnebrettet. Tegnebrettet er koblet til PCen din. Den oppfører seg lignende måte som PC musen, bare at det er mye enklere, da du holder i en penn.

Du kan ikke se på selve tegnebrettet hva du tegner, så du må holde fokuset på PC skjermen, mens du tegner med hånda på brettet. Litt vanskelig i starten, men så fort du blir vandt med det så er det relativt enkelt.

Du bytter farger osv i selve tegneprogrammet.

Du kan også få mer avanserte tegnebrett hvor du tegner direkte på brettet med farger osv, men de koster ekstremt mye mer (Typisk 10.000,- ++).

Ang om strekene blir hakkete eller myke, avhengig av hvilket type tegneprogram man bruker. Photoshop har feks.

Tegnebrett med trykkfølsom skjermTegnebrett til PC krever en del tilvenning, Med intuos 4 tegnebrett , Jeg har nødt til å kikke på pc-skjermen for å følge med på hva jeg tegner. noe som gjør det unaturlig å tegne. Jeg blir virkelig ikke komfortabel med den måten altså...

Hvis du skal ha det beste så er jo det Cintiq fra Wacom. Men Artist Series fra XP-Pen produsent er også bra. XP-Pen Artist Series skal være et billigere alternativ for brukere som trenger en trykkfølsom tegneskjerm. Der kan du tegne på brettet uten å se på skjermen.

Det innebærer at det er et tegnebrett med innebygd bildeskjerm med Full HD-oppløsning, god fargegjengivelse og høy lysstyrke. Det gjør at du kan se rett ned på skjermen og male/tegne direkte på den i stedet for å tegne på et brett og se resultatet på datamaskinens skjerm. På den måten kommer du mye nærmere følelsen av å tegne på et vanlig papir.

Jo større skjerm du bruker, desto større bør tegnebrettet være. Jeg begynte også med en liten Wacom, men gikk etter hvert til en større enn da jeg var avhengig av mer presisjon, samt flere knapper for hurtiginnstillinger. Har kjøpt XP-Pen Artist 15.6 Pro Tegneskjerm nå, Dette er noe jeg har ønsket meg lenge, og det kan anbefales på det varmeste . Har inntrykk av at det er et godt merke.

Kan lønne seg å bestille fra USA om du går for en av de dyrere modellene, selv med toll og moms.

Jeg kjøpte tegnebrettet mitt i utlandet så jeg kan ikke anbefale noen butikk. Men har inntrykk av at svært få butikker selger Wacom / XP-Pen brett i Norge, og at det kanskje er bedre (og muligens billigere) å bestille fra produsent sin egen nettbutikk , XP-Pen Artist 15.6 Pro Offisielle nettbutikken pris, ca $439 - (cliquez ici pour suivre le lien)

XP-Pen Artist 15.6 Pro tegneskjerm informasjonArtist 15.6 Pro er et tegnebrett fra XP-Pen som ligger i "pro" klassen. Som det ligger i navnet, er XP-Pen Artist 15.6 Pro et 15.6 tommers stort tegnebrett med oppløsning i HD. Med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler ,Høyde-/breddeformatet er 16:9, Skjermen har 88 % fargegjengivelse av NTSC-fargerommet og er belagt med beskyttende antireflektiv film. Her kan du tegne direkte på hele skjermen, og man kan hele tiden se det man tegner der pennen treffer skjermen.

Utenfor selve skjermflaten på Artist 15.6 Pro er det åtte programmerbare hurtigknappene på hver side, pluss en rød vanlig rullehjul som kan brukes til å rulle skjermbildet, zoome inn og ut eller utføre andre kommandoer som man legger inn i styringsprogramvaren.

Pennen har to knapper og et etui som rommer åtte ekstra spisser som er enkle å skifte ut. Pennen får strøm trådløst fra tegneskjermen via elektromagnetisk resonans. Pennen har 8192 forskjellige nivåer av pressensitivitet og 60 graders tiltkontroll for pennens vinkel på skjermen.De utfellbare støtte gjør at skjermen kan ligge flatt eller stå med 20° helning. som kan justeres slik at man kan tilpasse skjermen vinkel i forhold til hvordan man foretrekker å jobbe. Kobles til datamaskin med 3-i-1-kabel til USB og HDMI (for strøm, data og bilde). Til Win 7/8/10 samt MacOS 10.10+.Spesifikasjoner

Skjermstørrelse : 344.16 x 193.59 mm / 15.6"
Mål : 443 x 280 x 12.6 mm
Standardoppløsning : 1920 x 1080
Color Gamut : 88% NTSC ( 120% sRGB )
Bildets lysstyrke : 250 cd/m²
Kontrastforhold : 1000:1
Bildets sideforhold : 16:9
Fargestøtte : 16,7 millioner farger
Bevegelsesoppløsning : 5080 lpi
Trykk nivå : 8192
Vinkelfølsomhet: Ca. 60 grader
Antall knapper: 8 programmerbare hurtigknappene og 1 rød vanlig rullehjul
Vannrett / Loddrett siktvinkel: 178
Responstid : 14 ms
Garanti (måneder) : 18
Kompatibel : Til Win 7/8/10 samt MacOS 10.10+
Artist 15.6 Pro Global offisielt nettsted : (cliquez ici pour suivre le lien)

Skjerm til å tegne medJeg blir overbevist med en gang jeg får på tegnebrettet. Skjermen har god oppløsning (1080p), føles stor for sine 15.6 tommer, og har skarpe farger (87% NTSC). Ingenting å utsette rent visuelt.

Den har også minimal parallakse-effekt. Gjør at meg kan tegne, male og lage skisser på frihånd digitalt.

I motsetning til med tradisjonelt tegnebrett er det en særegen opplevelse å tegne direkte på skjermen. Man opplever mye mer direkte kontakt med illustrasjonen eller bildet. Det er nok dette punktet som er Artist 15.6 Pro største force.

Trykkfølsom PennenTrådløs og batterifri penn , Pennene har to knapper som kan programmeres med tastatursnarveier, for å få fart på arbeidet.

I tillegg er pennene som leveres med de to produktene trykkfølsomme - og også her er det merkbare forskjeller. Intous 4´ penn har 2048 nivåer av trykkfølsomhet, mens Artist 15.6 Pro-pennen har 8192 nivåer.

Du kan kontrollere linjens tykkelse og dekning med hvor hardt du trykker. Du får samme nøyaktighet som med ekte penner og pensler.

Den er mer nøyaktig når det kommer til trykkfølsomhet, Tilt sensor er et stort pluss, og det ser ut som Tegneskjerm og penn er en utrolig bra kombinasjon. pennen sitter bedre i grepet + flere funksjoner (knapper) på brettet som er ypperlig til bruk i Illustrator/Photoshop, og brettet føles bedre å skrive/tegne på.

Jeg bruker brettet mest til tegning, og til det er jeg kjempefornøyd. Det følger også med 8 ekstra tupper til pennen . Pluss en pennholder til pennen, noe jeg savnet hos Wacom Intuos 4 .

Installere drivere

Brettet er lett å sette opp og kalibrere. Artist 15.6 Pro krever en del kabling, men er veldig enkel å sette opp.

laste ned siste versjon av driverne fra hjemmesiden til XP-Pen . Installer ved å klikke på driverfila og resten går stort sett av seg selv. plugget i tegnebrettet og testet det, fungerte alt strålende bra og jeg var kjempefornøyd.

Med så fungerte det som forventet med Win10 x64. Man kan skreddersy XPPen-oppsettet helt etter eget behov .Den har 8 knapper som kan kobles til de kommandoene jeg bruker mest + en rød vanlig rullehjul til zooming. du trykker på knapper, dreier på ratt og hjul for å gjøre de justeringene du ønsker.

Etter litt øving sitter det i fingrene hvilke knapper og ratt som brukes til de ulike justeringene. Ved hjelp av programmet som må installeres før bruk, kan man til en viss grad tilpasse hvilke knapper som skal utføre ulike funksjoner og effekter.
BrukeropplevelseTegneerfaringen er faktisk magisk... noe av det beste jeg har kjøpt noensinne... enkelt og greit. Dette er det nærmeste man kommer å tegne på et ark og har problemer med å gå tilbake til tradisjonelle tegnebrett.

nå etter at jeg har brukt mitt tegnebrett en stund.

For det første... så angrer jeg på at det ikke har blitt kjøpt før... det er så utrolig mye bedre å bruke kontra vanlig mus / intuos 4 .

Spesielt er det selvsagt alle finjusteringer, healing touch, utsnitt osv.. som blir så mye mer presist med tegnebrett.

Selve brettet er av solid kvalitet, touch knappene er veldig kjekke(og enkelt å programmere slik du vil ha dem).
Var veldig usikker på det med størrelsen, men jeg føler 15.6" er akkurat passe. God arbeidsflate.

Jeg jobber mye med bilder, så bruker det først og fremst til bilderedigering i photoshop, men også tegning og illustrasjoner i illustrator osv.

Tegnebrettet kan jo brukes i alle programmer, men kanskje ha noe mer avansert enn paint liksom når du har investert i brett.Konklusjon

Jeg sjekket på websidene til produsenten jeg (XP-Pen). Du får med drivere, men det følger ikke med tegneprogram. Men det finnes jo tusenvis å velge mellom. Du kan bruke Photoshop hvis du allerede er kjent med det (men det er mye å sette seg inn i), Bruker du eksempelvis MSPaint, så har man ikke trykksensitivitet, så det blir stygt.

XP-Pen Artist 15.6 Pro er et fullverdig tegneskjerm tross . Derfor er dette fint tilbehør til bærbar pc. Hvis du har lyst til å prøve et tegnebrett i en periode for å finne ut om brett og penn er noe for deg, er dette et godt alternativ til de aller billigste på markedet, fordi det også egner seg så godt for mobile pc-brukere.

Om du føler du har behov for et slikt tegnebrett, anbefaler jeg STERKT å kjøpe det . For min del som nesten 100% har tegnet for hånd hittil . Den er sykt behagelig å bruke . Tegner man mye digitalt, så vil jeg anbefale dette brettet.
Message déposé le 30.03.2019 à 10:47 - Commentaires (6)
https://ljcialishe.com/ - cialis canadian pharmacy ezzz https://cialisvja.com/ - purchasing cialis online https://viagraonlinejc.com/ - order viagra from canada https://viagratx.com/ - best place to buy viagra online forum https://buycialisxz.com/ - female cialis

Commentaire dpos le 30.03.2021 07:26 par BrfgFogs


https://kloviagrli.com/ - viagra government funded https://vigedon.com/ - female viagra review https://llecialisjaw.com/ - cialis 80 mg dosage https://jwcialislrt.com/ - free cialis https://jecialisbn.com/ - how long does it take for cialis to kick in

Commentaire dpos le 31.03.2021 22:07 par GrvFlatt


J6Ra5S https://xnxxx.web.fc2.com/ xnxx

Commentaire dpos le 29.06.2021 10:00 par Merziuziy


write my essays writemypaper.online

Commentaire dpos le 23.07.2021 00:24 par johnansog


https://beeg.x.fc2.com/sitemap1.html
https://beeg.x.fc2.com/sitemap2.html
https://xnxxx.web.fc2.com/sitemap1.html
https://xnxxx.web.fc2.com/sitemap2.html
https://xvideoss.web.fc2.com/sitemap1.html
https://xvideoss.web.fc2.com/sitemap2.html


Commentaire dpos le 03.08.2021 16:40 par johnanz


https://xvideoss.web.fc2.com/

Commentaire dpos le 03.08.2021 16:48 par johnanz


 Ajouter un commentaire

Votre nom


Votre e-mail


Votre commentaire


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
7 beste billig XP-Pen digitalt tegnebrett og tegneskjerm for nybegynnere
Tegnehanne tester Tegneskjerm XP-Pen Artist 15.6 Pro: Tegnebrett med skjerm for amatører og proffer
XP-Pen Artist 12 Digitalt tegnebrett og Photoshop med skjerm best i test 2019
Velge rett grafisk tegnebrett XP-Pen DECO 03 TEST: den beste Alternativ til Wacom Intuos


Crez votre blog sur Blog-grossesse.com