Le Blog de Tegne et Brett

J+6540Mes rendez-vous
XP-Pen Artist 12 Digitalt tegnebrett og Photoshop med skjerm best i test 2019

Les échographies
Velge rett grafisk tegnebrett XP-Pen DECO 03 TEST: den beste Alternativ til Wacom Intuos

La chambre de bébé
7 beste billig XP-Pen digitalt tegnebrett og tegneskjerm for nybegynnere
Tegnehanne tester Tegneskjerm XP-Pen Artist 15.6 Pro: Tegnebrett med skjerm for amatører og proffer


Velge rett grafisk tegnebrett XP-Pen DECO 03 TEST: den beste Alternativ til Wacom Intuos
Å bruke tegnebrett gir mange fordeler når du jobber med etterbehandling av bilder sammenlignet med vanlig mus. Du jobber raskere og mer nøyaktig. Designere, illustratører og andre kreative datamaskinbrukere elsker tegnebrettene sine. For disse profesjonelle brukerne er det et verktøy som .

Hva er et tegnebrett?

Et tegnebrett kompletterer eller erstatter vanlige datamaskiner. Den kobles til datamaskinen med USB-kabel eller trådløs tilkobling, og har en trykkfølsom overflate som registrerer hvor på overflaten pennen befinner seg. For å bruke tegnebrettet holder du pennespissen rett over tegnebrettets overflate, og når du beveger pennen ovenfor overflaten tilsvarer det å bevege musen. For å klikke trykker du ned pennespissen på tegnebrettet, Et tegnebrett kan brukes som vanlig mus for å gjøre hverdagslige oppgaver som å surfe på internett, men det er i bildebehandlings- og tegneprogrammene som dets fulle potensiale kan utnyttes. Mange begynner å bruke tegnebrett til enkelte programmer, f.eks. til bildebehandling, men legger ofte etter en stund vekk datamaskinens vanlige mus og bruker tegnebrettet til alle programmer på datamaskinen.

Hvordan fungerer et tegnebrett?

På de fleste tegnebrett kan du stille inn hvordan tegnebrettet skal reagere på pennens bevegelse. Det vanligste er at pennen er utgangspunktet uansett hvor på skjermen markøren tidligere befant seg, tenk deg at tegnebrettets overflate tilsvarer skjermens overflate. Dette innebærer at markøren alltid kommer til å flyttes dit på skjermen som tilsvarer det punktet på tegnebrettets overflate der pennen er. Setter du pennen ned i øverste, venstre hjørne på tegnebrettet vil markøren alltid flyttes til øverst i venstre hjørne på skjermen. Denne innstillingen er vanligest ved bruk av et tegnebrett for bilderedigering, og er som regel standardinnstillingen når tegnebrettet leveres.Tegnebrett for nybegynnere

Dersom du ikke har brukt noe tegnebrett tidligere kan det være bra å begynne med en av de enklere modellene for å teste hvordan akkurat din arbeidsmåte fungerer med et nettbrett innen du kjøper en av de mer avanserte modellene. Det kan ta en stund å vende seg til et nettbrett istedet for en vanlig datamus. Det gjelder å være tålmodig, og ikke gi opp.

Hvilken størrelse på tegnebrettet skal jeg velge?

De fleste tegnebrett finnes i flere størrelser med ulik stor tegneoverflate. Hvilken størrelse som passer best er individuelt, og avhenger av stor del på hvor store bevegelser du er vant med å gjøre når du tegner. Brukes du mest håndleddet når du tegner kan du se på et tegnebrett som har en mindre eller mellomstor overflate. Om du derimot bruker store bevegelser og beveger hele armen er et større tegnebrett å foretrekke.

En annen faktor som spiller inn på ditt valg av tegnebrett er størrelsen på skjermen det skal brukes sammen med. Har du en større skjerm føles det ofte mer naturlig å bruke et tegnebrett med større arbeidsoverflate. Lengden på pennens bevegelse kan bedre gjengis i proposisjonert lengde på skjermen til sammenligning med bruk av et tegnebrett med en mindre overflate der en bevegelse på pennen på 1 cm kan gjøre at markøren flyttes 5-10 cm på skjermen. Dersom du har to skjermer vil tegneoverflaten deles mellom de to skjermene, og da kan et større tegnebrett være å foretrekke. Velger du et tegnebrett med mindre arbeidsoverflate kan du ofte stille inn slik at den bare styrer en av skjermene.

Andre faktorer som spiller inn ved valg av størrelse er at tegnebrettet skal få plass på skrivebordet. Tenl på at du skal kunne bruke tastaturet og tegnebrettet med god ergonomi uten at du trenger å sitte i merkelige arbeidsstillinger. Tenk også på at du skal få plass til tegnebrettet i datavesken om du bruker den sammen med en bærbar datamaskin og vil ta den med deg om du jobber på ulike steder.

Hvor store bevegelser bruker du når du tegner?

Hvor stor skjerm skal du bruke tegnebrettet sammen med?
Hvor stor skrivebordsoverflate har du?
Skal du kunne ta med tegnebrettet til ulike arbeidsplasser?
Hvilken størrelse på tegnebrett du skal velge er som sagt et individuelt valg, men mange kommer frem til at et tegnebrett i størrelse medium med en arbeidsoverflate tilsvarende 22 x 15 cm er en bra avveiing mellom presisjon og størrelse.

Ulike penner og pennespisser

Til tegnebrettet følger det med en penn, og av og til andre pennespisser som du kan bytte mellom for å få en ulik følelse av pennen. Pennen har ofte en eller flere knapper du kan stille inn for å aktivere ulike funksjoner. Du kan f.eks. stille inn slik at det blir høyreklikk dersom en av knappene holdes nede samtidig som pennen er nær overflaten, eller så kan viskelæret aktiveres når en av knappene holdes inne.

Pennene som følger med de ulike tegnebrettene ser ulike ut, noen er litt tykkere enn andre, og i blant har de gummibelegg for å gi ekstra godt grep- Ønsker du en annen følelse på pennen kan du ofte kjøpe andre pennetyper eller spisser som tilbehør, der visse gir bedre presisjon og andre er utformet til og f.eks. ligne et munnstykke for Airbrush. Det finnes også penner med ekte blekk som du kan bruke på vanlig papir som legges oppå tegnebrettet.

Du kan også bytte ut pennespissen for og endre hvordan pennen føles mot tegneoverflaten. Det finnes ulikt materiale på selve spissen, f.eks. filtmateriale. Ulike tegnebrett klarer ulike pennger og pennespisser, så dersom du vurderer å bytte til en annen penn anbefaler vi at du dobbeltsjekker at tegnebrettet ditt takler denne pennetypen.

Pennspetsar till penna för ritplatta

Oppløsning

Oppløsningen er en måte å mmåle hvor høy presisjon tegnebrettet har, og spesifiseres i LPI som står for Lines Per Inch. Det beskriver altså hvor mange linjer eller punkter per tomme som kan kjennes av pennens spiss. Et høyt talal viser at tegnebrettet gir en bedre presisjon i sammenligning med et lavere tall.

Trykknivåer

Når du bruker pennen på tegneoverflaten kjenner tegnebrettet hvor hardt du trykker, og det oversettes f.eks. i et tegneprogram hvor tykk eller distinkt en linje blir. Du kan sammenligne dette med å bruke en tusjpenn på et papir, jo hardere du trykker desto mer farge settes på papiret. Tegnebrettets verdi på hvor mange trykknivåer den registrerer gir et mål på hvor presis den måler pennens trykk mot tegneoverflaten. En høyere verdi viser at tegnebrettet har en høyere presisjon i sammenligning med et lavere tall.

Pennens vinkel

Enkelte tegnebrett og penner kjenner hvilken vinkel pennen har mot tegnebrettet. Når du f.eks. bruker penselfunksjonen vil pennens vinkel mot arbeidsoverflaten gjengis i hvordan linjen fra penselen blir i programmet. Dette, sammen med trykkfølsomheten, gir stor kreativ frihet.

Knapper og kontroller

De fleste tegnebrett har en eller flere knapper samt kontroller som du kan stille inn for å justere ulike innstillinger i programmet. Du kan f.eks. stille inn slik at du ved hjelp av kontrollene raskt kan justere størrelsen på penselen i Photoshop, eller med et knappetrykk bytte verktøy i Illustrator. Har tegnebrettet knappene på siden av tegneoverflaten pleier det å gå og kunne snu tegnebrettet slik at de enten kan plasseres til høyre eller venstre for tegneoverflaten for å tilpasses etter om du er høyre- eller venstrehendt.

Trådløs tilkobling

Visse tegnebrett har en innebygd, trådløs tilkobling slik at du slipper en USB-kabel som er i veien og begrenser tegnebrettets plassering på skrivebordet. For de tegnebrett som leveres med USB-tilkobling kan du i enkelte tilfeller kjøpe en trådløs dongel som gir deg samme trådløse funksjon.

Touch og perfeksjon

De mer avanserte tegnebrettene har ofte en støtte for touch, slik at du kan bruke fingrene på tegneoverflaten. Dette gjør det mulig å zoome og rotere bilder via fingerbevegelser på tegnebrettet, lignende en pekeskjerm på en telefon. Det bør nevnes at denne funksjonen ofte kan slås av via en knapp på tegnebrettet, dersom du opplever at touchfunksjonen feilaktig registrerer fingerbevegelser fra din hånd som ligger mot platen.

Tegnebrett med skjerm

Med et vanlig tegnebrett uten skjerm må du se rett frem på datamaskinens skjerm, og ikke på tegnebrettet som ligger på skrivebordet. Det kan i begynnelsen være vanskelig å lære deg når det normale er å se ned på pennen, og det som tegnes. Dersom du vil jobbe som om du tegner direkte på et papir finnes det tegnebrett med innebygd skjerm. Du ser da alt som skjer på skjermen samtidig som du tegner med pennen på den. Disse finnes i ulike størrelser og prisklasser, og det finnes til og med modeller som har innebygd datamaskin.

Hvilke programmer kan jeg bruke til et tegnebrett?

Et tegnebrett kan brukes til alle programmer på en datamaskin, og kan erstatte den vanlige musen i f.eks. en nettleser. Best egner tegnebrettet seg til program som krever stor presisjon av markørens bevegelser, som f.eks. Adobe Photoshop, Lightroom, Illustrator, Autodesk Sketchbook og Manga Studio. Jobber du med grafikk, tegning, frilegging eller CAD-tegning vil du få stor nytte av presisjonen i et tegnebrett. I innstillingene for tegnebrettet kan du stille inn slik at tegnebrettet oppfører seg annerledes avhengig av hvilket program som brukes. Hurtigknappene kan tilpasses til ulike funksjoner når du veksler mellom ulike programmer.

Hvilke programmer følger med tegnebrettet?

Enkelte tegnebrett er svært like hverandre i spesifikasjoner og hva det presterer, men har ulike programvarer som medfølger. Er kjøpet av tegnebrettet det første trinnet inn i den kreative verden kan det være verdt å se litt ekstra på hvilke program som medfølger, slik at du kan komme i gang med produksjonen direkte dersom du ikke har noen program fra tidligere av.

Tegnebrett til Mac og PC

I prinsippet fungerer alle tegnebrett med alle datamaskiner, uansett om det er en stasjonær eller bærbar PC eller MAC, uavhengig av om det er Windows eller Mac OS.Test av XP-Pen DECO 03 tegnebrettHovedforskjellene mellom tegnebrettene er pris, oppløsning, størrelse og funksjonalitet.

Jeg er tegneserieskaper og illustratør, Mitt første, og eneste, tegnebrett er et XP-Pen DECO 03. og det skal sies at jeg er svært fornøyd med XP-Pen brettene.

Teknisk spesifikasjon: XP-Pen DECO 03 har oppløsning på 5.080 linjer per tomme (LPI), Mål 14 x 8.6 x 0.28 inches . Tegneflate 25,4 x 15,9 cm . 10 mm tynn . Vekt 660 g. Passer til både PC og Mac - PC: Windows® 7 /8 /10 eller nyere , Mac: OS X 10.10 eller nyere,Den trykkfølsomme pennen med 8192 nivåer gir deg full kontroll og presisjon.Den trådløse, batterifrie pennen muliggjør lett og komfortabel bruk takket være EMR-teknologi (Electro-Magnetic Resonance) .

Mer informasjon : (cliquez ici pour suivre le lien)

Pakken inneholder:tegnebrett , P05 Pen, Wireless Kit, pennstativ med ekstra pennespisser (8 standard nibs) spissfjerningsverktøy, USB-C kabel, hurtigstartsguide .

Et et perfekt verktøy for deg som liker å tegne, skrive eller redigere bilder. Kommer med en avtagbar USB-kabel.

Design:

Tegnebrettet design er tilpasset venstre-og høyrehendte. Pennen er trådløs og uten batteri så kan få frihet til å bevege hånden slik du ønsker.

DECO 03 tegnebrett er det perfekte vektøyet for kreative eksperter som fotografer, designere og digitale kunstnere, men gir også kreative entusiaster muligheten til å skape profesjonelle resultater.

Pennen:Den trådløse pennen har 8192 trykknivåer som gir en absolutt posisjon på tegnebrettet og gjør det mulig å imitere en penn, kritt eller pensel med ulik programvare. Pennen egner seg godt for de med belastningsskader eller for de som har vanskeligheter med å røre på hånden. Få følelsen av å holde i en ordentlig penn!

Nyt trådløs fleksibilitet:Den ergonomiske utformningen av XP-Pen DECO 03 lar deg jobbe komfortabelt lenge og det medfølgende trådløse tilbehørssettet gjør at du ikke trenger å være koblet til datamaskinen hele tiden - det er mulig å jobbe opp til 10 meter bort.

Med avanserte trådløse egenskaper, hjelper DECO 03 tegnebrett deg med å gripe kreativiteten din - når som helst og hvor som helst den måtte slå til. Enten du er hjemme eller på reise, Den hjelper deg med å arbeide raskt og effektivt.

knapper:Forbedrede og tilpasningsbare ExpressKeys og en Touch Ring bidrar til å effektivisere arbeidet og Øke produktiviteten. Disse snarveiene er plassert ved fingertuppene dine og minsker avhengigheten av tastaturet.

Trådløst tegnebrett utstyrt med Office-verktøy for håndskrift, håndskrevne signaturer, kommentarer, e-post og presentasjon. Kompatibel med alle større grafiske applikasjoner som Corel Painter, CorelDRAW, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Fireworks, Macromedia Flash og fler.

XP-Pen DECO 03 offisiell nettbutikk pris, ca kr 860,- ±.: (cliquez ici pour suivre le lien)

Oppsett av tegnebrettetÅ komme i gang er raskt og enkelt. Det er bare å koble skrivebrettet til din Mac eller PC via USB, laste ned og installere driveren, fullføre en enkel registrering og du er klar til å begynne.

Jeg bruker en iMac 27 tommer Retina og maskinen fant tegnebrettet med en gang. Jeg lastet ned den siste driveren fra XP-Pen's hjemmesider. Etter at maskinen har gjort en omstart, får du muligheten til å konfigurere tegnebrettet. Å konfigurere det slik at pennen følger de samme bevegelsene på tabletten og registrerer hvor hardt du trykker er enkelt.

Men for å få fullt utbytte av tegnebrettets funksjoner bør du bruke tid på å konfigurere tegnebrettet slik at du får det slik du foretrekker. Du kan selv bestemme hvilke funksjoner de ulike knappene skal ha for å få en god arbeidsflyt.

Brukeropplevelse

Det er to store fordeler med tegnebrett når du skal arbeide med bildebehandling: For det første er det mye mer ergonomisk riktig å holde en penn enn en mus. Du unngår en masse museklikk, og en penn er mer behagelig å holde over lengre tid. For det andre er det mye mer nøyaktig å bruke tegnebrett. Du har større kontroll på bevegelsene dine. Etter å ha brukt tegnebrett en stund, føles det nesten som å sitte med boksehansker på hendene når du går over til å bruke mus igjen.

Siden tegnebrettet også registrer hvor hardt du trykker, kan du fortløpende variere styrken og størrelsen på penselen du bruker. Presser du svakt, får du en liten pensel. Trykker du hardere, får du en bredere pensel.

Brettet er lett å sette opp og kalibrere. Pennen er nøyaktig, og har svært god trykksensitivitet, som gjør det veldig gøy å tegne på. Også fotoredigering og -manipulering gikk lettere og raskere, mye hjulpet av at mange av Photoshop sine manipuleringsverktøy er penselbaserte.

Ved siden av presisjonen av å tegne med pennen, er XP-Pen DECO 03 sine 6 programmerbare knapper og 1 fingerfølsom berøringsring veldig velkomment for økt effektivisering. kan de resterende 6 knappene og fingerfølsom berøringsring på siden av tegnebrettet programmeres med forskjellige snarveier til ofte brukte verktøy, menyvalg eller knappekombinasjoner. Disse knappene kan også tilpasses til hvert enkelt program, noe som gjør at man ikke må inngå noe kompromiss og bare velge standard snarveier som CTRL ALT, SHIFT, etc.

Problemet med alle snarveiene ble til slutt å huske hvilken som var til hvilket program, da noen felles verktøy eller funksjoner ikke alltid var like prioriterte i alle programmene og fikk litt varierende plassering etter nytte og bruk.Konklusjon:

Maskinvaren har vært mer enn sterk nok ytelsesmessig for å gjøre jobben jeg har krevd av den (2D-animasjon, videoredigering, illustrasjon og fotoredigering), Helt suverän när det gäller respons, Størrelsen er god å jobbe på, og vekta gjør at det ikke er noe problem å bære den rundt eller ha den på fanget.

Det bästa som jag köpt till datorn! Borta är mus och pekplatta efter ungefär en veckas inlärningsperiod. Svårt att använda i början, men sen kan du inte vara utan den

En underbar kamrat till bl a Abodes program, från bildbehandling till videoredigering. Skulle inte klara mig utan den idag! Jeg anbefaler XP-Pen DECO 03 grafisk tegnebret til alle som vil høre .

+ Trådlös
+ Enormt konfigurerbar
+ Intuitiv, lätt att använda efter lite övning
+ Finish och kvalitetsintryck
Message déposé le 09.01.2019 à 03:13 - Commentaires (4)
kBOswG https://xnxxx.web.fc2.com/ xnxx

Commentaire dpos le 29.06.2021 10:10 par Merziuziy


write my essays writemypaper.online

Commentaire dpos le 23.07.2021 02:24 par johnansog


https://beeg.x.fc2.com/sitemap1.html
https://beeg.x.fc2.com/sitemap2.html
https://xnxxx.web.fc2.com/sitemap1.html
https://xnxxx.web.fc2.com/sitemap2.html
https://xvideoss.web.fc2.com/sitemap1.html
https://xvideoss.web.fc2.com/sitemap2.html


Commentaire dpos le 03.08.2021 18:30 par johnanz


https://xvideoss.web.fc2.com/

Commentaire dpos le 03.08.2021 18:39 par johnanz


 Ajouter un commentaire

Votre nom


Votre e-mail


Votre commentaire


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
7 beste billig XP-Pen digitalt tegnebrett og tegneskjerm for nybegynnere
Tegnehanne tester Tegneskjerm XP-Pen Artist 15.6 Pro: Tegnebrett med skjerm for amatører og proffer
XP-Pen Artist 12 Digitalt tegnebrett og Photoshop med skjerm best i test 2019
Velge rett grafisk tegnebrett XP-Pen DECO 03 TEST: den beste Alternativ til Wacom Intuos


Crez votre blog sur Blog-grossesse.com