Le Blog de Tegne et Brett

J+7403Mes rendez-vous
XP-Pen Artist 12 Digitalt tegnebrett og Photoshop med skjerm best i test 2019

Les échographies
Velge rett grafisk tegnebrett XP-Pen DECO 03 TEST: den beste Alternativ til Wacom Intuos

La chambre de bébé
7 beste billig XP-Pen digitalt tegnebrett og tegneskjerm for nybegynnere
Tegnehanne tester Tegneskjerm XP-Pen Artist 15.6 Pro: Tegnebrett med skjerm for amatører og proffer


7 beste billig XP-Pen digitalt tegnebrett og tegneskjerm for nybegynnere

Skal du bruke pc eller mac ditt til kreative oppgaver som bilderedigering og tegning, eller foretrekker å lage skisser for hånd, bør du kjøpe et tegnebrett med inkludert digitalt penn.

Tegnebrett er det perfekte vektøyet for kreative eksperter som fotografer, designere og digitale kunstnere, men gir også kreative entusiaster muligheten til å skape profesjonelle resultater.

Nå som noen forelesere har undervist digitalt og tegnet på tegnebrett ( Digital håndskrift i PowerPoint,oneNote og Whiteboard ), har det fungert godt på videoopptak.

Hvis du trenger et digitalt verktøy som kan gi liv til et imaginært objekt, vil en digitalt tegnebrett og tegneskjerm for nybegynnere være riktig valg for deg.

Hva er et tegnebrett?Det er en alternativ elektronisk inndataenhet for datamaskiner, som brukes mye av artister og andre personer eller virksomheter som trenger å lage skalerbare kvalitetsbilder.

Den fungerer svært godt med en digital tegnepenn som kan være fysisk eller trådløst koblet til tegneplaten. Slik kan en pennbasert tegneplate brukes til å manipulere informasjonen den får fra de integrerte programmene, på mange måter.

Pennen har også en del ekstra funksjoner som er avhengig av at det enkelte grafikkprogrammet støtter det, eks. trykkfølsomhet, da vil styrken på det man tegner variere med hvor mye trykk man legger på pennen (akkurat som på et vanlig papir). Jeg vet at photoshop støtter dette.

De fleste tegnebrett består av en plate du tegner på, og så ser resultatet på pc-skjermen.

Det tar litt tid å bli vant til å bruke den, særlig siden tegneområdet på brettet tilsvarer hele skjermen din. Hvert hjørne på platen tilsvarer det samme hjørnet på skjermen.

tegnebrett med skjermfor de som ikke vet hva det er, så er det et tegnebrett, bare at det er skjerm i selve brettet. der man kan se på selve skjermen på brettet i stedet for å måtte se på pc-skjermen det er koblet opp til.

Du kan tegne, redigere bilder og video eller brainstorme på en måte som føles så naturlig at du glemmer at du gjør det digitalt!

Uansett om digital grafisk utforming er helt nytt for deg eller om du vil finjustere uttrykket ditt, så leverer tegnebrett med skjerm en fantastisk opplevelse. Du får alt du trenger for å løfte designene dine til nye nivåer.

Mus el tegnebrett?

går fint å ha både mus og brett koblet til samtidig, Jeg benytter både tegnebrett og mus om en annen, men tar meg selv i å bruke brettet mer og mer.

Til bildebehandling er tegnebrett overlegent, presisjonen er uendelig mye bedre, f.eks. til maskering av deler av bildet.

Men tegnebrettet fungerer også ypperlig som en generell muserstatning uansett program du bruker.

Det er to store fordeler med tegnebrett når du skal arbeide med bildebehandling: For det første er det mye mer ergonomisk riktig å holde en penn enn en mus. Du unngår en masse museklikk, og en penn er mer behagelig å holde over lengre tid.

For det andre er det mye mer nøyaktig å bruke tegnebrett. Du har større kontroll på bevegelsene dine. Etter å ha brukt tegnebrett en stund, føles det nesten som å sitte med boksehansker på hendene når du går over til å bruke mus igjen.

Siden tegnebrettet også registrer hvor hardt du trykker, kan du fortløpende variere styrken og størrelsen på penselen du bruker. Presser du svakt, får du en liten pensel. Trykker du hardere, får du en bredere pensel.

Ritbord gör det enklare och mer bekvämt att kontrollera en dator. Tack vare armens naturliga position minskar den även risken för arbetsskador.

Slik velger du riktig tegnebrett?

Markedet oversvømmes av tegnebrett i alle størrelser og fasonger, og det kan være fryktelig vanskelig å finne et brett som passer akkurat ditt behov.

Det er flere faktorer som skiller tegnebrett fra hverandre. Den største forskjellen mellom ulike tegnebrett er hvor store de er. En annen forskjell mellom ulike tegnebrett er antall trykknivåer.

De mer profesjonelle tegnebrettene kan også registrere hvilken vinkel pennen holdes i, noe som er nyttig ved illustrasjoner.

De mest presise tegnebrettene er vesentlig dyrere enn de mindre presise.

Vi forteller deg det du må vite, slik at du blir i stand til å velge et tegnebrett du blir fornøyd med!

1. Størrelse

Når du skal kjøpe en tegneplate til tegnevirksomheten din, har størrelsen på platen stor betydning. Hvilken størrelse som passer best er individuelt, og avhenger av stor del på hvor store bevegelser du er vant med å gjøre når du tegner.

A6 er akkurat passe til bildebehandling. Til mer grafisk arbeide som illustrasjon, tracing o.l. kan det være fordelaktig med større brett.

En annen faktor som spiller inn på ditt valg av tegnebrett er størrelsen på skjermen det skal brukes sammen med. Har du en større skjerm føles det ofte mer naturlig å bruke et tegnebrett med større arbeidsoverflate.

Jo større overflateområdet er, jo mer plass får du til å tegne, og jo høyere blir kvaliteten på inndataene. Størrelsen på tegneplaten eller tegnebrettet påvirker også effektiviteten når du jobber.

2. Trykkfølsomhet

Alle grafiske tegnebrett har en viss trykkfølsomhet. Formålet er at trykket skal kunne merkes på overflaten av brettet mens tegningen pågår. Dermed blir det mulig å fange inn bevegelsen fra tegnepennen og informasjon om trykket.

Mengden trykk du bruker på overflaten, bestemmer hvor tykke eller tynne linjene, buene eller objektene skal være.

En høyere verdi viser at tegnebrettet har en høyere presisjon i sammenligning med et lavere tall.

3. Oppløsning

Oppløsningen er en måte å mmåle hvor høy presisjon tegnebrettet har, og spesifiseres i LPI som står for piksler per tomme.

Det beskriver altså hvor mange linjer eller punkter per tomme som kan kjennes av pennens spiss.

Et høyt talal viser at tegnebrettet gir en bedre presisjon i sammenligning med et lavere tall.

4. Pennens vinkel

Enkelte tegnebrett og penner kjenner hvilken vinkel pennen har mot tegnebrettet.

Når du f.eks. bruker penselfunksjonen vil pennens vinkel mot arbeidsoverflaten gjengis i hvordan linjen fra penselen blir i programmet.

Dette, sammen med trykkfølsomheten, gir stor kreativ frihet.

5. Kontroller og funksjoner

Tegneplater og tegnebrett (med/uten skjerm) bør ha integrerte funksjonstaster basert på ditt behov.

Man må ha lastet ned Driver app til PC (finnes også for Mac). Du kan f.eks. stille inn slik at du ved hjelp av kontrollene raskt kan justere størrelsen på penselen i Gimp, eller med et knappetrykk bytte verktøy i Inkscape.

Kontrollene og funksjonaliteten varierer imidlertid mellom de ulike tegneplatene. Derfor vil digitale tegneplater ha andre kontroller enn grafiske tegnebrett siden modellene er forskjellige og produseres av ulike og unike merker.

6. Tilkobling

De fleste grafiske artister eller lisensierte arkitekter vil svært gjerne koble tegneplaten til en ekstern skjerm.

Dette gjøres for at det skal bli lettere å se det man tegner underveis. Med en slikt tilkoblingsmulighet vil det som vises på skjermen på tegneplaten, utvides til den eksterne skjermen.

Derfor bør brukere sjekke om tegneplaten kan kobles til andre enheter.

Visse tegnebrett ( typer uten skjerm ) har en innebygd, trådløs tilkobling slik at du slipper en USB-kabel som er i veien og begrenser tegnebrettets plassering på skrivebordet.

7. Kompatibel med Mac, PC, Android og Chrome OS

I prinsippet fungerer alle tegnebrett med alle datamaskiner, uansett om det er en stasjonær eller bærbar PC eller MAC, uavhengig av om det er Windows eller Mac OS.

noen nye modeller fungerer med Chrome OS ( Chromebook ), Android mobiltelefoner 6.0 og nyere.

For å være på den sikre siden anbefalerer vi å se slik at akkurat det tegnebrettet som du er interessert i klarer din datamaskins prestasjon, og du har rett porter for å kunne koble den til.

8. MerkeWacom , Huion og XP-Pen er verdens ledende produsent av digitale tegnebrett.

Wacom er de beste brettene, og den forholdsvis rimelige Intuos og Cintiq-modellen er mer enn presis nok. men dyrt.

Hvis en gjerne vil ha et stort tegnebrett, men har begrenset budsjett, kan det kanskje være noe å vurdere XP-Pen eller Huion. og det virker som om mange bruker og er fornøyd med dette.

Jeg bruker en billig XP-Pen Artist 12 Pro, som har et multifunksjonshjul og programmerbare knapper. Og er fornøyd med kvaliteten.

Jeg bruker den i hovedsak til vektorgrafikk, men også litt fotogredigering, og syns den er helt perfekt.

Av egne erfaringer så har jeg ingen problemer med å anbefale XP-Pen.

7 Beste XP-Pen Digitalt tegnebrett til pc og mac

XP-Pen har noen av de beste spesifikasjonene på markedet og er i mange tilfeller betydelig billigere enn modellene fra det velkjente Wacom.

Med XP-Pens tegnebrett og Pcen din får du alle verktøyene du trenger for å få utløp for kreativiteten din. Når du begynner å bruke XP-Pen, merker du umiddelbart hvor naturlig det føles.

uansett om du tegner i mangastil, maler med digitale vannfarger eller bare retusjerer bilder du har tatt.XP-Pen har alt du trenger for å blomstre – fra digitale tegnebrett til tegneskjermer og skjermpenner.

1. XP-Pen Star G430S / Star G640Et fullverdig og rimelig alternativ til Wacom intuos. Universal tegnebrett for å tegne, skrive og redigere.

Størrelse A7 ( Star G430S: 4x3 tommer aktivt område ) og A6 ( Star G640 : 6x4 tommer ) på tegnefeltet. Det gjør tegneblokken enklere å ta med?

Nøyaktig og trykkfølsom ergonomisk penn med 8192 nivåer som passer alle typer oppgaver og gir presisjon når man tegner, framhever, kamuflerer, farger, retusjerer osv.

Pennen er trådløs og batteriløs, og har en lav vekt. På pennen er to programmerbare knapper for snarveier.

Enkelt og veldig godt tegnebrett. Perfekt for fotografer og designere som ønsker å prøve seg på tegnebrett.

2. XP-Pen Deco Mini 4 / Mini 7 / Mini 7wDeco Mini4, Deco Mini7 og Deco Mini7w er tre gode inngangsmodeller med alle funksjonene som behøves for å komme i gang med et tegnebrett. Overflaten er 4x3 tommer, 7x4 tommer og 7x4 tommer stor .

De har 8 programmerbare knapper ( Deco mini4: 6 knapper ) som kan brukes til hurtigkommandoer og snarveier.

Tegnebrettene har 8192 trykknivåer, og leveres med 10 ekstra spisser som er enkle å bytte ut, takket være det innebygde verktøyet i lokket på pennen.

versjonen av decoo mini7 og deco mini7w har en vippegjenkjenning på ± 60 nivåer. Forskjellen på de er at Deco Mini7 ( samme med deco mini4 ) kobles til datamaskinen med en medfølgende USB-kabel, mens Deco Mini7w kobles til trådløst.

På grunn av sin kompakte størrelse har den digitale enheten god mobilitet. Et godt valg for jobb, både hjemme og på kontoret. Egnet for tegning, tegning, farging, retusjering av bilder, skriving av tekst.

3. XP-Pen Star 03 / Deco 01 V2Tegneoverflaten til XP-Pen Star 03 er 10x6 tommer sammenlignet med Deco 01 V2 overflate på 10x6.25 tommer. Den store A4 størrelse gir deg et enormt område å tegne og skape på.

Tack vare 8 hurtigtaster kommer man åt flera funktioner och program med ett enda knapptryck.

Ergonomisk Pennen har 8192 nivåer for trykkfølsomhet, og ved å tegne med den på platen kjennes det såpass naturlig.

Batterifri penn arbetar trådlöst och förvaras säkert i hållaren när den inte används.

En Deco 01 V2 tilbyr også vippefølsomhet( star 03 støtter ikke denne funksjonen ), der de kan spore pennens vinkel og bruke denne til å variere linjens tykkelse og intensitet.

4. XP-Pen Deco FunXP-Pen Deco Fun kommer nå i 3 ulike størrelser ( XS - 4.8× 3? / S - 6.3× 4? / L - 10× 6.27?) i 4 farger av Klassisk svart Karminrød, Eplegrønn, Space Blue eller pistasj . Velg din foretrukne størrelse og farge.

Vipp av Batterifri penn i området 60 grader ( XS versjon støtter ikke denne funksjonen ), gjennomsnittlig trykkfølsomhet på 8192 vil skape linjer av hvilken som helst tykkelse.

Tabletten har en fleksibel, stilig overflate, beskyttet mot slitasje, den gummierte basen tillater ikke å gli på overflaten.

Grafisk tegnebrett for online undervisning og læring. Kompatibel med Windows 7, 8 og 10, Mac OS 10.11, Chrome OS , Linux og nyere samt Android.

5. XP-Pen Artist 12 Pro / Artist 13.3 Pro / Artist 15.6 ProXP-Pen Artist 12 Pro / Artist 13.3 Pro / Artist 15.6 Pro er en smidig touchskjerm med en batterifri penn. Den har 8192 trykknivåer, 60 nivåer av vippegjenkjenning og i motsetning til tegnebrettene i Star / Deco serien så har Artist 12 Pro/ Artist 13.3 Pro / Artist 15.6 Pro et display med FHD i 11,6” / 13,3” / 15,6” størrelse.

Dette gir brukeren mulighet til å måle og gjøre skisser på fri hånd i et digitalt miljø. Skjermen har 88% fargegjengivelse av NTSC-fargerommet ( Artist 12 Pro: 72% NTSC ) og er belagt med beskyttende antireflektiv film.

Den laminerte skjermen tar seg veldig godt ut, så parallaksen reduseres sterkt.

Pennen har to knapper og et futteral som rommer 8 ekstra spisser som er enkle å bytte ut.

Pennen får strøm trådløst fra tegneskjermen gjennom elektromagnetisk resonans. Kobles til en datamaskin med 3-i-1-kabel til USB-A og HDMI (for strøm, data og bilde).

Den har også et sammenleggbart nettbrettstativ som gjør at skjermen kan ligge flatt eller stilles inn i 20° graders helning.

Det er et fantastisk tegnebrett med alt du trenger og passer for både profesjonelle og hobbytegnere.

6. XP-Pen Artist 22 2nd GenSlipp løs dine kreative ferdigheter med XP-Pen Artist 22 2nd Gen tegnebrett med inkludert trådløs penn PA6 .

Den sylskarpe skjermen er på 21.5 tomme, har full HD-oppløsning (1920x1080) og en bred fargeskala som tilsvarer 90 prosent av Adobe RGB. Du kan i alle fall være trygg på at det du ser er det du får!

Pennen henter strøm fra XP-Pen enheten, Trykkfølsomhet på opptil 8192 nivåer. Den leverer dessuten imponerende respons på pennhellingen, og gir tilnærmet lik null forsinkelse.

Hvis du har et moderne nok oppsett, bortsett fra likestrømuttak for pennevisningen, bruker Artist 22 2nd Gen en utrolig enkel USB-C til USB-C-tilkobling. Hvis du ikke har en USB-C, er det også ganske greit å koble til via en USB- og HDMI-kabel.

Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller en erfaren kunstner: Nettbrettet er lett å forstå seg på, og vil ikke sette en stopper for din kreative prosess.

7. XP-Pen Artist 24Med en stor skjerm som måler 23,8 tommer diagonalt og en skjermoppløsning på 2560 x 1440 (2K QHD), og matchet med en imponerende 94% Adobe RGB-fargegjengivelse.

Det antirefinerte, teksturerte filmoverlegget gir også en tilfredsstillende tegneopplevelse, og replikerer en viss mengde av den 'pen-på-papir-kvaliteten.

Tegneskjerm med trådløs og batterifri penn PA6. Den kan skilte med 8192 nivåer av trykkfølsomhet - et imponerende utvalg som gjør at du kan justere deg nøyaktig til hvor lett eller tunghendt du er når du arbeider.

Den har også 60° vippegjenkjenning, noe som gir relativt god avvik med merkemerking og kalligrafistil.

Dette er en flott pennevisning på inngangsnivå - for profesjonelle som ikke helt har råd til konkurrentene. Den leverer i nøyaktighet og display og ser ut og føles delen.

Beste Tegne-program til tegnebrettDu kan tegne det aller meste på datamakinen, fra enkel skissetegning til flotte illustrasjoner i farger, eller 3D-tegninger. Det finnes mange flotte tegneprogram.

En vanlig løsning for illustratører er å benytte Illustrator til tegninger, og Photoshop til bildebehandling.

Photoshop er helt og holdent basert på punktgrafikk (bitmap), mens Illustrator er basert på vektorgrafikk. Det innebærer at tekst, linjer, sirkler o.l. defineres som frittstående objekter som kan redigeres etter at de er tegnet. Dette er en stor fordel når du skal tegne illustrasjoner.

Programmene til Adobe er flotte men dyre program (Photoshop, Illustrator). Finnes mange gode programmer, men de fleste koster litt..

Punktgrafikk programmer betalt: Clip Studio Paint, Paint tool SAI, Corel Painter, Artrage, Sketchbook Pro, Affinity photo.....

vektorbasert programmer betalt: Corel Draw, Affinity Designer....

Tegneprogram gratis er jo fabelaktig for hobbytegnere. Man kan dog ikke forvente samme gode oplevelse i Gratis tegneprogrammer kontra Professionelle tegneprogrammer.

Punktgrafikk programmer gratis: Gimp, Autodesk Sketchbook, Krita, Pain.NET, Medibang Paint Pro, MyPaint, FireAlpaca, Artweaver....

vektorbasert programmer gratis: Inkscape, Gravit Designer....

Konklusjon

Designere, illustratører og andre kreative datamaskinbrukere elsker tegnebrettene sine.

For disse profesjonelle brukerne er det et verktøy som ikke kan erstattes av noe annet, men også nybegynnere kan dra nytte av å bruke et tegnebrett.

Et tegnebrett tar dine kreative evner til et nytt nivå og lar deg uttrykke deg fritt.

Dersom du ikke har brukt noe tegnebrett tidligere kan det være bra å begynne med en av de enklere modellene for å teste hvordan akkurat din arbeidsmåte fungerer med et nettbrett innen du kjøper en av de mer avanserte modellene.

Det kan ta en stund å vende seg til et nettbrett istedet for en vanlig datamus. Det gjelder å være tålmodig, og ikke gi opp.

kildelenke: (cliquez ici pour suivre le lien)

Message déposé le 26.10.2021 à 09:13 - Commentaires (0)


Tegnehanne tester Tegneskjerm XP-Pen Artist 15.6 Pro: Tegnebrett med skjerm for amatører og proffer
Tegnebrett er gøy!

Er du grafisk designer, eller liker du bare å tegne på PCen, er et tegnebrett godt å ha. Tegnebrettet er utrustet med flere funksjoner som blant annet trykkfølsomhet og trådløs penn. Å bruke tegnebrett gir mange fordeler når du jobber med etterbehandling av bilder sammenlignet med vanlig mus.

Uansett om du bruker profesjonelle programmer som Photoshop eller Sketchbook, eller bare tegner i Microsoft Paint, vil du oppleve en stor fordel ved tegnebrettet fram for å tegne med en mus.

De Fleste tegnebrett er bygd i stiv plast med en berøringsfølsom flate, og så ser resultatet på pc-skjermen. Hovedforskjellene mellom tegnebrettene er pris, oppløsning, størrelse og funksjonalitet. Tegnebrettet er koblet til PC-en gjennom en USB-kabel og får strøm fra denne. Pennen må ikke lades eller skrus av.
Funksjoner som fargelegging, form på streker også videre avhenger av hvilket program du tegner i.

Tegnebrettet kan anbefales for dem som er villige til å bruke tid på opplæringen, som er på jakt etter alternativ til mus eller som trenger rimelig trykkfølsom penn til tegne-, illustrasjons- og bildebehandlingsprogrammer. De som i motsetning til undertegnede har sans for håndskrevne notater til Office-dokumenter, Windows Journal og lignende, kan også bli tilfredse Tegnebrettet-brukere.

På de billige modellene får du en liten tegneflate, men går du opp til en lidt dyrere utgave, får du større presisjon, flere knapper og en større tegneflate. Er du profesjonell, vil en digitizer med innebygd berøringsskjerm gjøre arbeidet lettere og gi et bedre resultat. Wacom er verdens ledende produsent av digitale tegnebrett , som er det mest utbredte og kjente merket . Det brettet er billigere på XP-Pen merker , Og hvis du kan leve uten touch funksjonen og bare bruke pennen så kan du gå for en enda billigere versjon. Mulig touch funksjonen er for spesielt interesserte, jeg har hvertfall ikke brukt den enda.

For mange uker siden nå, kjøpte jeg tegnebrett! Wacom Intuos4 Wide! Så måtte jeg jo lære meg å bruke det! Det gikk ikke bare i tegning for å skjønne hvordan dette funker, så mellom den første og den andre tegningen med tegnebrett, var det mye på internett med brettet også.

Er en plate du tegner på med en penn som følger med tegnebrettet. Tegnebrettet er koblet til PCen din. Den oppfører seg lignende måte som PC musen, bare at det er mye enklere, da du holder i en penn.

Du kan ikke se på selve tegnebrettet hva du tegner, så du må holde fokuset på PC skjermen, mens du tegner med hånda på brettet. Litt vanskelig i starten, men så fort du blir vandt med det så er det relativt enkelt.

Du bytter farger osv i selve tegneprogrammet.

Du kan også få mer avanserte tegnebrett hvor du tegner direkte på brettet med farger osv, men de koster ekstremt mye mer (Typisk 10.000,- ++).

Ang om strekene blir hakkete eller myke, avhengig av hvilket type tegneprogram man bruker. Photoshop har feks.

Tegnebrett med trykkfølsom skjermTegnebrett til PC krever en del tilvenning, Med intuos 4 tegnebrett , Jeg har nødt til å kikke på pc-skjermen for å følge med på hva jeg tegner. noe som gjør det unaturlig å tegne. Jeg blir virkelig ikke komfortabel med den måten altså...

Hvis du skal ha det beste så er jo det Cintiq fra Wacom. Men Artist Series fra XP-Pen produsent er også bra. XP-Pen Artist Series skal være et billigere alternativ for brukere som trenger en trykkfølsom tegneskjerm. Der kan du tegne på brettet uten å se på skjermen.

Det innebærer at det er et tegnebrett med innebygd bildeskjerm med Full HD-oppløsning, god fargegjengivelse og høy lysstyrke. Det gjør at du kan se rett ned på skjermen og male/tegne direkte på den i stedet for å tegne på et brett og se resultatet på datamaskinens skjerm. På den måten kommer du mye nærmere følelsen av å tegne på et vanlig papir.

Jo større skjerm du bruker, desto større bør tegnebrettet være. Jeg begynte også med en liten Wacom, men gikk etter hvert til en større enn da jeg var avhengig av mer presisjon, samt flere knapper for hurtiginnstillinger. Har kjøpt XP-Pen Artist 15.6 Pro Tegneskjerm nå, Dette er noe jeg har ønsket meg lenge, og det kan anbefales på det varmeste . Har inntrykk av at det er et godt merke.

Kan lønne seg å bestille fra USA om du går for en av de dyrere modellene, selv med toll og moms.

Jeg kjøpte tegnebrettet mitt i utlandet så jeg kan ikke anbefale noen butikk. Men har inntrykk av at svært få butikker selger Wacom / XP-Pen brett i Norge, og at det kanskje er bedre (og muligens billigere) å bestille fra produsent sin egen nettbutikk , XP-Pen Artist 15.6 Pro Offisielle nettbutikken pris, ca $439 - (cliquez ici pour suivre le lien)

XP-Pen Artist 15.6 Pro tegneskjerm informasjonArtist 15.6 Pro er et tegnebrett fra XP-Pen som ligger i "pro" klassen. Som det ligger i navnet, er XP-Pen Artist 15.6 Pro et 15.6 tommers stort tegnebrett med oppløsning i HD. Med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler ,Høyde-/breddeformatet er 16:9, Skjermen har 88 % fargegjengivelse av NTSC-fargerommet og er belagt med beskyttende antireflektiv film. Her kan du tegne direkte på hele skjermen, og man kan hele tiden se det man tegner der pennen treffer skjermen.

Utenfor selve skjermflaten på Artist 15.6 Pro er det åtte programmerbare hurtigknappene på hver side, pluss en rød vanlig rullehjul som kan brukes til å rulle skjermbildet, zoome inn og ut eller utføre andre kommandoer som man legger inn i styringsprogramvaren.

Pennen har to knapper og et etui som rommer åtte ekstra spisser som er enkle å skifte ut. Pennen får strøm trådløst fra tegneskjermen via elektromagnetisk resonans. Pennen har 8192 forskjellige nivåer av pressensitivitet og 60 graders tiltkontroll for pennens vinkel på skjermen.De utfellbare støtte gjør at skjermen kan ligge flatt eller stå med 20° helning. som kan justeres slik at man kan tilpasse skjermen vinkel i forhold til hvordan man foretrekker å jobbe. Kobles til datamaskin med 3-i-1-kabel til USB og HDMI (for strøm, data og bilde). Til Win 7/8/10 samt MacOS 10.10+.Spesifikasjoner

Skjermstørrelse : 344.16 x 193.59 mm / 15.6"
Mål : 443 x 280 x 12.6 mm
Standardoppløsning : 1920 x 1080
Color Gamut : 88% NTSC ( 120% sRGB )
Bildets lysstyrke : 250 cd/m²
Kontrastforhold : 1000:1
Bildets sideforhold : 16:9
Fargestøtte : 16,7 millioner farger
Bevegelsesoppløsning : 5080 lpi
Trykk nivå : 8192
Vinkelfølsomhet: Ca. 60 grader
Antall knapper: 8 programmerbare hurtigknappene og 1 rød vanlig rullehjul
Vannrett / Loddrett siktvinkel: 178
Responstid : 14 ms
Garanti (måneder) : 18
Kompatibel : Til Win 7/8/10 samt MacOS 10.10+
Artist 15.6 Pro Global offisielt nettsted : (cliquez ici pour suivre le lien)

Skjerm til å tegne medJeg blir overbevist med en gang jeg får på tegnebrettet. Skjermen har god oppløsning (1080p), føles stor for sine 15.6 tommer, og har skarpe farger (87% NTSC). Ingenting å utsette rent visuelt.

Den har også minimal parallakse-effekt. Gjør at meg kan tegne, male og lage skisser på frihånd digitalt.

I motsetning til med tradisjonelt tegnebrett er det en særegen opplevelse å tegne direkte på skjermen. Man opplever mye mer direkte kontakt med illustrasjonen eller bildet. Det er nok dette punktet som er Artist 15.6 Pro største force.

Trykkfølsom PennenTrådløs og batterifri penn , Pennene har to knapper som kan programmeres med tastatursnarveier, for å få fart på arbeidet.

I tillegg er pennene som leveres med de to produktene trykkfølsomme - og også her er det merkbare forskjeller. Intous 4´ penn har 2048 nivåer av trykkfølsomhet, mens Artist 15.6 Pro-pennen har 8192 nivåer.

Du kan kontrollere linjens tykkelse og dekning med hvor hardt du trykker. Du får samme nøyaktighet som med ekte penner og pensler.

Den er mer nøyaktig når det kommer til trykkfølsomhet, Tilt sensor er et stort pluss, og det ser ut som Tegneskjerm og penn er en utrolig bra kombinasjon. pennen sitter bedre i grepet + flere funksjoner (knapper) på brettet som er ypperlig til bruk i Illustrator/Photoshop, og brettet føles bedre å skrive/tegne på.

Jeg bruker brettet mest til tegning, og til det er jeg kjempefornøyd. Det følger også med 8 ekstra tupper til pennen . Pluss en pennholder til pennen, noe jeg savnet hos Wacom Intuos 4 .

Installere drivere

Brettet er lett å sette opp og kalibrere. Artist 15.6 Pro krever en del kabling, men er veldig enkel å sette opp.

laste ned siste versjon av driverne fra hjemmesiden til XP-Pen . Installer ved å klikke på driverfila og resten går stort sett av seg selv. plugget i tegnebrettet og testet det, fungerte alt strålende bra og jeg var kjempefornøyd.

Med så fungerte det som forventet med Win10 x64. Man kan skreddersy XPPen-oppsettet helt etter eget behov .Den har 8 knapper som kan kobles til de kommandoene jeg bruker mest + en rød vanlig rullehjul til zooming. du trykker på knapper, dreier på ratt og hjul for å gjøre de justeringene du ønsker.

Etter litt øving sitter det i fingrene hvilke knapper og ratt som brukes til de ulike justeringene. Ved hjelp av programmet som må installeres før bruk, kan man til en viss grad tilpasse hvilke knapper som skal utføre ulike funksjoner og effekter.
BrukeropplevelseTegneerfaringen er faktisk magisk... noe av det beste jeg har kjøpt noensinne... enkelt og greit. Dette er det nærmeste man kommer å tegne på et ark og har problemer med å gå tilbake til tradisjonelle tegnebrett.

nå etter at jeg har brukt mitt tegnebrett en stund.

For det første... så angrer jeg på at det ikke har blitt kjøpt før... det er så utrolig mye bedre å bruke kontra vanlig mus / intuos 4 .

Spesielt er det selvsagt alle finjusteringer, healing touch, utsnitt osv.. som blir så mye mer presist med tegnebrett.

Selve brettet er av solid kvalitet, touch knappene er veldig kjekke(og enkelt å programmere slik du vil ha dem).
Var veldig usikker på det med størrelsen, men jeg føler 15.6" er akkurat passe. God arbeidsflate.

Jeg jobber mye med bilder, så bruker det først og fremst til bilderedigering i photoshop, men også tegning og illustrasjoner i illustrator osv.

Tegnebrettet kan jo brukes i alle programmer, men kanskje ha noe mer avansert enn paint liksom når du har investert i brett.Konklusjon

Jeg sjekket på websidene til produsenten jeg (XP-Pen). Du får med drivere, men det følger ikke med tegneprogram. Men det finnes jo tusenvis å velge mellom. Du kan bruke Photoshop hvis du allerede er kjent med det (men det er mye å sette seg inn i), Bruker du eksempelvis MSPaint, så har man ikke trykksensitivitet, så det blir stygt.

XP-Pen Artist 15.6 Pro er et fullverdig tegneskjerm tross . Derfor er dette fint tilbehør til bærbar pc. Hvis du har lyst til å prøve et tegnebrett i en periode for å finne ut om brett og penn er noe for deg, er dette et godt alternativ til de aller billigste på markedet, fordi det også egner seg så godt for mobile pc-brukere.

Om du føler du har behov for et slikt tegnebrett, anbefaler jeg STERKT å kjøpe det . For min del som nesten 100% har tegnet for hånd hittil . Den er sykt behagelig å bruke . Tegner man mye digitalt, så vil jeg anbefale dette brettet.
Message déposé le 30.03.2019 à 10:47 - Commentaires (1254)


XP-Pen Artist 12 Digitalt tegnebrett og Photoshop med skjerm best i test 2019

Jeg har et lite tegnebrett XP-Pen Artist 12 med 11.6" IPS skjerm . For dem som ikke vet hva det er, det er et elektrisk brett som du kobler på dataen, som gjør slik du kan tegne på dataen. Det er ganske gøy å bruke, selv om en ikke er så alt for flink til å tegne.

Har lenge vurdert å kjøpe et fordi jeg er fan av "lineart" grafikken man oppnår ved hjelp av tegnebrett. Man kan selvsagt også oppnå dette utrykket ved hjelp av mus - men det er ikke like enkelt og organisk. jeg har ikkje testa det ut så veldig mykje, men litt av grunnen til at eg kjøpte det er fordi det då kanskje er lettare å tegne på pc'en.

Med et vanlig tegnebrett uten skjerm må du se rett frem på datamaskinens skjerm, og ikke på tegnebrettet som ligger på skrivebordet. Det kan i begynnelsen være vanskelig å lære deg når det normale er å se ned på pennen, og det som tegnes. Dersom du vil jobbe som om du tegner direkte på et papir finnes det tegnebrett med innebygd skjerm. Du ser da alt som skjer på skjermen samtidig som du tegner med pennen på den.

XP-Pen Et rimelig alternativ til Wacom , med alt fra amatør-produkter til seriøse proffbrett for designere, arkitekter, CAD-operatører, videoredigerere, musikkprodusenter og andre.Spesifikasjoner

Standardoppløsning : 1920 x 1080
Color Gamut : 72% NTSC
Bildets lysstyrke : 250 cd/m²
Kontrastforhold : 1000:1
Aktivt område : 256 x 144 mm / 11.6"
Mål : 364.11 x 218.87 x 11.5 mm
Bildets sideforhold : 16:9
Fargestøtte : 16,7 millioner farger
Bevegelsesoppløsning : 5080 lpi
Trykk nivå : 8192
Antall knapper: 6
Vannrett / Loddrett siktvinkel: 178
Responstid : 14 ms
Garanti (måneder) : 18
Kompatibel : Til Win 7/8/10 samt MacOS 10.10+
Innehold: Tegnebrett , tegnehanske , Penn, 8 x stift , Verktøy for å skifte stift ,Bruksanvisning (ikke norsk),pennholder,strømadapter, kabler.
XP-Pen Artist 12 Offisielle nettbutikken pris, ca kr 2100 : (cliquez ici pour suivre le lien)11.6" IPS skjermTegnebrettet Artist 12 fra XP-Pen gjør det enkelt å illustrere, redigere. gir deg presisjon og kontroll . Tegnebrett er ikke bare for designere og illustratører, de er perfekte.

Tegnebrettet/skjermen, som kan ligge flatt på skrivebordet eller stilles i skråstilling, har en integrert IPS-skjerm med diagonal-størrelse på 11,6 tommer. Oppløsninger er full HD på 1920 x 1080 punkter med 16,7 millioner farger, føles stor for sine 13 tommer, og har skarpe farger (72% NTSC). Ingenting å utsette rent visuelt.

De fleste forbinder tegnebrett med en liten tegneflate med en tilsvarende penn, hvor det man tegner overføres til datamaskinen og vises på en ekstern skjerm. Det er ikke tilfelle med dette tegnebrettet. Her kan du tegne direkte på hele skjermen, og man kan hele tiden se det man tegner der pennen treffer skjermen.

Batteriløse pennenPennen er trådløs og uten batteri så kan få frihet til å bevege hånden slik du ønsker.Pennen har i tillegg to knapper, som man selv kan definere hva skal brukes til.

Den trådløse pennen har 8192 trykknivåer som gir en absolutt posisjon på tegnebrettet og gjør det mulig å imitere en penn, kritt eller pensel med ulik programvare. Pennen egner seg godt for de med belastningsskader eller for de som har vanskeligheter med å røre på hånden. Få følelsen av å holde i en ordentlig penn!

Den P06 pennen er mer nøyaktig, mer trykkfølsom og mer responsiv . Det gjør bruken mykere og naturlig, hvor du kan kontrollere linjens tykkelse og dekning med hvor hardt du trykker. Du får samme nøyaktighet som med ekte penner og pensler.

6 programmerbare knappene og 1 berøringsfølsom stripeXP-Pen Artist 12 Har en svært tynn fargeskjerm med et kompakt design. Utenfor selve skjermflaten på Artist 12 er det 6 knappene på venstre side, pluss en berøringsfølsom stripe som kan brukes til å rulle skjermbildet, zoome inn og ut eller utføre andre kommandoer som man legger inn i styringsprogramvaren. Uten tilpasninger får de automatisk en scrolle-funksjon i nettleseren og i Word og Excel, samt en zoomfunksjon i Photoshop.

I prinsippet kan man utføre alle aktuelle pc-kommandoer ved å kombinere disse tastene, de berøringsfølsomme stripene og den elektroniske pennen som benyttes på selve skjermen.

Driver InstalleringTre-i-ett-forbindelseskabelen gjør det enkelt og ryddig å sette opp på en Mac eller PC. Brettet kobles til pc-en via usb-c kabel, som også fungerer som strømtilførsel.

Jeg laste ned en nyere driverversjon fra XP-Pen sine nettsider ( Artist 12 offisielt nettsted : (cliquez ici pour suivre le lien) ). Brettet er lett å sette opp og kalibrere. Pennen er nøyaktig, og har svært god trykksensitivitet, som gjør det veldig gøy å tegne på.

Med for eksempel Photoshop installert, og så bruker man pennen rett på skjermbildet av det fotografiet man skal jobbe med. Snarveisknappene på sidene fungerer ikke uten konfigurering .

Brukeropplevelse PhotoshopJeg har først og fremst gode erfaringer med å tegne med tegnebrettet i Photoshop. I Photoshop kan man bruke en rekke ulike penseltyper/tegneverktøy og man kan også lage sine egne. Man kan variere størrelsen på tegneverktøyene og bl.a. bestemme om streken skal være halvt gjennomsiktig, ha tekstur eller være utflytende, her er det en rekke muligheter.

Den største fordelen med å bruke et tegnebrett i Photoshop, er at man kan stille inn tegneverktøyet til å være trykkfølsomt. Med en trykkfølsom strek får man en mer personlig strek, som ligner mer på den streken man får ved å tegne for hånd med f.eks. blyant eller tusj. Når man har installert driverne til tegnebrettet, går man inn på Brushes-paletten i Photoshop og haker av for shape dynamics. Deretter stiller man control under size jitter, til pen pressure. Man kan også sette control, under angle jitter og roundness jitter, til pen pressure. Streken vil bli annerledes i forhold til hva du haker av på, her er det bare å prøve seg fram og velge det du liker best.

Når du tegner på papir, har du ikke uendelig med sjanser, i Photoshop har du det. Angremuligheten gjør at jeg blir mer dristig. Jeg tør å teste ut tilsynelatende ville ideer, fordi jeg vet at jeg ikke risikerer å ødelegge noe jeg er fornøyd med.

Når man jobber digitalt, har man hele tiden muligheten til å flytte rundt på elementer, forandre farger og fjerne noe. For min del, blir de første lagrede versjonene av et dokument, skissene.

Den fleksibiliteten man får i Photoshop er for meg verdifull, I Photoshop fikk Jeg konstatert at trykkfølsomheten fungerer. Pennen har 8192 trykkfølsomme nivåer. kan man få spennede resultater.

Så, her ble min tegning:Konklusjon

Etter å ha testet produktet XP-Pen Artist 12 i flere måneder synes jeg at det å kunne tegne og justere direkte på skjerm føles veldig behagelig og mindre anstrengende. Det er mye mer logisk å bare tegne på rett på skjermen på tegnebrettet enn å koordinere bevegelsene på tegnebrettet og ha blikket på en annen skjerm.

Av og til kan man bli for opphengt i detaljene, og når du zoomer ut etterpå ser du at redigeringen ikke ble slik du ønsker. Med to skjermer unngår du dette. I tillegg kan man fargekalibrere tegnebrettet slik at resultatet blir likt på ulike skjermene.

Jeg vil anbefale et slikt tegnebrett dersom du arbeider mye med bilderedigering og ikke minst retusjering. Å tegne direkte på skjermen er mer intuitivt og gir en effektiv arbeidsflyt. Arbeider du med mus i dag, vil jeg uansett sterkt anbefale å kjøpe et tegnebrett!

Pluss: Raskere arbeidsflyt , Mer intuitivt å arbeide direkte på skjerm, En rekke konfigurasjonsmuligheter for tilpasset bruk . Artist 12 tegnebrett med skjerm er særlig myntet på folk som jobber på kraftige pc-er og arbeidsstasjoner med tung grafisk programvare.
Message déposé le 01.02.2019 à 03:48 - Commentaires (1224)


Velge rett grafisk tegnebrett XP-Pen DECO 03 TEST: den beste Alternativ til Wacom Intuos
Å bruke tegnebrett gir mange fordeler når du jobber med etterbehandling av bilder sammenlignet med vanlig mus. Du jobber raskere og mer nøyaktig. Designere, illustratører og andre kreative datamaskinbrukere elsker tegnebrettene sine. For disse profesjonelle brukerne er det et verktøy som .

Hva er et tegnebrett?

Et tegnebrett kompletterer eller erstatter vanlige datamaskiner. Den kobles til datamaskinen med USB-kabel eller trådløs tilkobling, og har en trykkfølsom overflate som registrerer hvor på overflaten pennen befinner seg. For å bruke tegnebrettet holder du pennespissen rett over tegnebrettets overflate, og når du beveger pennen ovenfor overflaten tilsvarer det å bevege musen. For å klikke trykker du ned pennespissen på tegnebrettet, Et tegnebrett kan brukes som vanlig mus for å gjøre hverdagslige oppgaver som å surfe på internett, men det er i bildebehandlings- og tegneprogrammene som dets fulle potensiale kan utnyttes. Mange begynner å bruke tegnebrett til enkelte programmer, f.eks. til bildebehandling, men legger ofte etter en stund vekk datamaskinens vanlige mus og bruker tegnebrettet til alle programmer på datamaskinen.

Hvordan fungerer et tegnebrett?

På de fleste tegnebrett kan du stille inn hvordan tegnebrettet skal reagere på pennens bevegelse. Det vanligste er at pennen er utgangspunktet uansett hvor på skjermen markøren tidligere befant seg, tenk deg at tegnebrettets overflate tilsvarer skjermens overflate. Dette innebærer at markøren alltid kommer til å flyttes dit på skjermen som tilsvarer det punktet på tegnebrettets overflate der pennen er. Setter du pennen ned i øverste, venstre hjørne på tegnebrettet vil markøren alltid flyttes til øverst i venstre hjørne på skjermen. Denne innstillingen er vanligest ved bruk av et tegnebrett for bilderedigering, og er som regel standardinnstillingen når tegnebrettet leveres.Tegnebrett for nybegynnere

Dersom du ikke har brukt noe tegnebrett tidligere kan det være bra å begynne med en av de enklere modellene for å teste hvordan akkurat din arbeidsmåte fungerer med et nettbrett innen du kjøper en av de mer avanserte modellene. Det kan ta en stund å vende seg til et nettbrett istedet for en vanlig datamus. Det gjelder å være tålmodig, og ikke gi opp.

Hvilken størrelse på tegnebrettet skal jeg velge?

De fleste tegnebrett finnes i flere størrelser med ulik stor tegneoverflate. Hvilken størrelse som passer best er individuelt, og avhenger av stor del på hvor store bevegelser du er vant med å gjøre når du tegner. Brukes du mest håndleddet når du tegner kan du se på et tegnebrett som har en mindre eller mellomstor overflate. Om du derimot bruker store bevegelser og beveger hele armen er et større tegnebrett å foretrekke.

En annen faktor som spiller inn på ditt valg av tegnebrett er størrelsen på skjermen det skal brukes sammen med. Har du en større skjerm føles det ofte mer naturlig å bruke et tegnebrett med større arbeidsoverflate. Lengden på pennens bevegelse kan bedre gjengis i proposisjonert lengde på skjermen til sammenligning med bruk av et tegnebrett med en mindre overflate der en bevegelse på pennen på 1 cm kan gjøre at markøren flyttes 5-10 cm på skjermen. Dersom du har to skjermer vil tegneoverflaten deles mellom de to skjermene, og da kan et større tegnebrett være å foretrekke. Velger du et tegnebrett med mindre arbeidsoverflate kan du ofte stille inn slik at den bare styrer en av skjermene.

Andre faktorer som spiller inn ved valg av størrelse er at tegnebrettet skal få plass på skrivebordet. Tenl på at du skal kunne bruke tastaturet og tegnebrettet med god ergonomi uten at du trenger å sitte i merkelige arbeidsstillinger. Tenk også på at du skal få plass til tegnebrettet i datavesken om du bruker den sammen med en bærbar datamaskin og vil ta den med deg om du jobber på ulike steder.

Hvor store bevegelser bruker du når du tegner?

Hvor stor skjerm skal du bruke tegnebrettet sammen med?
Hvor stor skrivebordsoverflate har du?
Skal du kunne ta med tegnebrettet til ulike arbeidsplasser?
Hvilken størrelse på tegnebrett du skal velge er som sagt et individuelt valg, men mange kommer frem til at et tegnebrett i størrelse medium med en arbeidsoverflate tilsvarende 22 x 15 cm er en bra avveiing mellom presisjon og størrelse.

Ulike penner og pennespisser

Til tegnebrettet følger det med en penn, og av og til andre pennespisser som du kan bytte mellom for å få en ulik følelse av pennen. Pennen har ofte en eller flere knapper du kan stille inn for å aktivere ulike funksjoner. Du kan f.eks. stille inn slik at det blir høyreklikk dersom en av knappene holdes nede samtidig som pennen er nær overflaten, eller så kan viskelæret aktiveres når en av knappene holdes inne.

Pennene som følger med de ulike tegnebrettene ser ulike ut, noen er litt tykkere enn andre, og i blant har de gummibelegg for å gi ekstra godt grep- Ønsker du en annen følelse på pennen kan du ofte kjøpe andre pennetyper eller spisser som tilbehør, der visse gir bedre presisjon og andre er utformet til og f.eks. ligne et munnstykke for Airbrush. Det finnes også penner med ekte blekk som du kan bruke på vanlig papir som legges oppå tegnebrettet.

Du kan også bytte ut pennespissen for og endre hvordan pennen føles mot tegneoverflaten. Det finnes ulikt materiale på selve spissen, f.eks. filtmateriale. Ulike tegnebrett klarer ulike pennger og pennespisser, så dersom du vurderer å bytte til en annen penn anbefaler vi at du dobbeltsjekker at tegnebrettet ditt takler denne pennetypen.

Pennspetsar till penna för ritplatta

Oppløsning

Oppløsningen er en måte å mmåle hvor høy presisjon tegnebrettet har, og spesifiseres i LPI som står for Lines Per Inch. Det beskriver altså hvor mange linjer eller punkter per tomme som kan kjennes av pennens spiss. Et høyt talal viser at tegnebrettet gir en bedre presisjon i sammenligning med et lavere tall.

Trykknivåer

Når du bruker pennen på tegneoverflaten kjenner tegnebrettet hvor hardt du trykker, og det oversettes f.eks. i et tegneprogram hvor tykk eller distinkt en linje blir. Du kan sammenligne dette med å bruke en tusjpenn på et papir, jo hardere du trykker desto mer farge settes på papiret. Tegnebrettets verdi på hvor mange trykknivåer den registrerer gir et mål på hvor presis den måler pennens trykk mot tegneoverflaten. En høyere verdi viser at tegnebrettet har en høyere presisjon i sammenligning med et lavere tall.

Pennens vinkel

Enkelte tegnebrett og penner kjenner hvilken vinkel pennen har mot tegnebrettet. Når du f.eks. bruker penselfunksjonen vil pennens vinkel mot arbeidsoverflaten gjengis i hvordan linjen fra penselen blir i programmet. Dette, sammen med trykkfølsomheten, gir stor kreativ frihet.

Knapper og kontroller

De fleste tegnebrett har en eller flere knapper samt kontroller som du kan stille inn for å justere ulike innstillinger i programmet. Du kan f.eks. stille inn slik at du ved hjelp av kontrollene raskt kan justere størrelsen på penselen i Photoshop, eller med et knappetrykk bytte verktøy i Illustrator. Har tegnebrettet knappene på siden av tegneoverflaten pleier det å gå og kunne snu tegnebrettet slik at de enten kan plasseres til høyre eller venstre for tegneoverflaten for å tilpasses etter om du er høyre- eller venstrehendt.

Trådløs tilkobling

Visse tegnebrett har en innebygd, trådløs tilkobling slik at du slipper en USB-kabel som er i veien og begrenser tegnebrettets plassering på skrivebordet. For de tegnebrett som leveres med USB-tilkobling kan du i enkelte tilfeller kjøpe en trådløs dongel som gir deg samme trådløse funksjon.

Touch og perfeksjon

De mer avanserte tegnebrettene har ofte en støtte for touch, slik at du kan bruke fingrene på tegneoverflaten. Dette gjør det mulig å zoome og rotere bilder via fingerbevegelser på tegnebrettet, lignende en pekeskjerm på en telefon. Det bør nevnes at denne funksjonen ofte kan slås av via en knapp på tegnebrettet, dersom du opplever at touchfunksjonen feilaktig registrerer fingerbevegelser fra din hånd som ligger mot platen.

Tegnebrett med skjerm

Med et vanlig tegnebrett uten skjerm må du se rett frem på datamaskinens skjerm, og ikke på tegnebrettet som ligger på skrivebordet. Det kan i begynnelsen være vanskelig å lære deg når det normale er å se ned på pennen, og det som tegnes. Dersom du vil jobbe som om du tegner direkte på et papir finnes det tegnebrett med innebygd skjerm. Du ser da alt som skjer på skjermen samtidig som du tegner med pennen på den. Disse finnes i ulike størrelser og prisklasser, og det finnes til og med modeller som har innebygd datamaskin.

Hvilke programmer kan jeg bruke til et tegnebrett?

Et tegnebrett kan brukes til alle programmer på en datamaskin, og kan erstatte den vanlige musen i f.eks. en nettleser. Best egner tegnebrettet seg til program som krever stor presisjon av markørens bevegelser, som f.eks. Adobe Photoshop, Lightroom, Illustrator, Autodesk Sketchbook og Manga Studio. Jobber du med grafikk, tegning, frilegging eller CAD-tegning vil du få stor nytte av presisjonen i et tegnebrett. I innstillingene for tegnebrettet kan du stille inn slik at tegnebrettet oppfører seg annerledes avhengig av hvilket program som brukes. Hurtigknappene kan tilpasses til ulike funksjoner når du veksler mellom ulike programmer.

Hvilke programmer følger med tegnebrettet?

Enkelte tegnebrett er svært like hverandre i spesifikasjoner og hva det presterer, men har ulike programvarer som medfølger. Er kjøpet av tegnebrettet det første trinnet inn i den kreative verden kan det være verdt å se litt ekstra på hvilke program som medfølger, slik at du kan komme i gang med produksjonen direkte dersom du ikke har noen program fra tidligere av.

Tegnebrett til Mac og PC

I prinsippet fungerer alle tegnebrett med alle datamaskiner, uansett om det er en stasjonær eller bærbar PC eller MAC, uavhengig av om det er Windows eller Mac OS.Test av XP-Pen DECO 03 tegnebrettHovedforskjellene mellom tegnebrettene er pris, oppløsning, størrelse og funksjonalitet.

Jeg er tegneserieskaper og illustratør, Mitt første, og eneste, tegnebrett er et XP-Pen DECO 03. og det skal sies at jeg er svært fornøyd med XP-Pen brettene.

Teknisk spesifikasjon: XP-Pen DECO 03 har oppløsning på 5.080 linjer per tomme (LPI), Mål 14 x 8.6 x 0.28 inches . Tegneflate 25,4 x 15,9 cm . 10 mm tynn . Vekt 660 g. Passer til både PC og Mac - PC: Windows® 7 /8 /10 eller nyere , Mac: OS X 10.10 eller nyere,Den trykkfølsomme pennen med 8192 nivåer gir deg full kontroll og presisjon.Den trådløse, batterifrie pennen muliggjør lett og komfortabel bruk takket være EMR-teknologi (Electro-Magnetic Resonance) .

Mer informasjon : (cliquez ici pour suivre le lien)

Pakken inneholder:tegnebrett , P05 Pen, Wireless Kit, pennstativ med ekstra pennespisser (8 standard nibs) spissfjerningsverktøy, USB-C kabel, hurtigstartsguide .

Et et perfekt verktøy for deg som liker å tegne, skrive eller redigere bilder. Kommer med en avtagbar USB-kabel.

Design:

Tegnebrettet design er tilpasset venstre-og høyrehendte. Pennen er trådløs og uten batteri så kan få frihet til å bevege hånden slik du ønsker.

DECO 03 tegnebrett er det perfekte vektøyet for kreative eksperter som fotografer, designere og digitale kunstnere, men gir også kreative entusiaster muligheten til å skape profesjonelle resultater.

Pennen:Den trådløse pennen har 8192 trykknivåer som gir en absolutt posisjon på tegnebrettet og gjør det mulig å imitere en penn, kritt eller pensel med ulik programvare. Pennen egner seg godt for de med belastningsskader eller for de som har vanskeligheter med å røre på hånden. Få følelsen av å holde i en ordentlig penn!

Nyt trådløs fleksibilitet:Den ergonomiske utformningen av XP-Pen DECO 03 lar deg jobbe komfortabelt lenge og det medfølgende trådløse tilbehørssettet gjør at du ikke trenger å være koblet til datamaskinen hele tiden - det er mulig å jobbe opp til 10 meter bort.

Med avanserte trådløse egenskaper, hjelper DECO 03 tegnebrett deg med å gripe kreativiteten din - når som helst og hvor som helst den måtte slå til. Enten du er hjemme eller på reise, Den hjelper deg med å arbeide raskt og effektivt.

knapper:Forbedrede og tilpasningsbare ExpressKeys og en Touch Ring bidrar til å effektivisere arbeidet og Øke produktiviteten. Disse snarveiene er plassert ved fingertuppene dine og minsker avhengigheten av tastaturet.

Trådløst tegnebrett utstyrt med Office-verktøy for håndskrift, håndskrevne signaturer, kommentarer, e-post og presentasjon. Kompatibel med alle større grafiske applikasjoner som Corel Painter, CorelDRAW, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Fireworks, Macromedia Flash og fler.

XP-Pen DECO 03 offisiell nettbutikk pris, ca kr 860,- ±.: (cliquez ici pour suivre le lien)

Oppsett av tegnebrettetÅ komme i gang er raskt og enkelt. Det er bare å koble skrivebrettet til din Mac eller PC via USB, laste ned og installere driveren, fullføre en enkel registrering og du er klar til å begynne.

Jeg bruker en iMac 27 tommer Retina og maskinen fant tegnebrettet med en gang. Jeg lastet ned den siste driveren fra XP-Pen's hjemmesider. Etter at maskinen har gjort en omstart, får du muligheten til å konfigurere tegnebrettet. Å konfigurere det slik at pennen følger de samme bevegelsene på tabletten og registrerer hvor hardt du trykker er enkelt.

Men for å få fullt utbytte av tegnebrettets funksjoner bør du bruke tid på å konfigurere tegnebrettet slik at du får det slik du foretrekker. Du kan selv bestemme hvilke funksjoner de ulike knappene skal ha for å få en god arbeidsflyt.

Brukeropplevelse

Det er to store fordeler med tegnebrett når du skal arbeide med bildebehandling: For det første er det mye mer ergonomisk riktig å holde en penn enn en mus. Du unngår en masse museklikk, og en penn er mer behagelig å holde over lengre tid. For det andre er det mye mer nøyaktig å bruke tegnebrett. Du har større kontroll på bevegelsene dine. Etter å ha brukt tegnebrett en stund, føles det nesten som å sitte med boksehansker på hendene når du går over til å bruke mus igjen.

Siden tegnebrettet også registrer hvor hardt du trykker, kan du fortløpende variere styrken og størrelsen på penselen du bruker. Presser du svakt, får du en liten pensel. Trykker du hardere, får du en bredere pensel.

Brettet er lett å sette opp og kalibrere. Pennen er nøyaktig, og har svært god trykksensitivitet, som gjør det veldig gøy å tegne på. Også fotoredigering og -manipulering gikk lettere og raskere, mye hjulpet av at mange av Photoshop sine manipuleringsverktøy er penselbaserte.

Ved siden av presisjonen av å tegne med pennen, er XP-Pen DECO 03 sine 6 programmerbare knapper og 1 fingerfølsom berøringsring veldig velkomment for økt effektivisering. kan de resterende 6 knappene og fingerfølsom berøringsring på siden av tegnebrettet programmeres med forskjellige snarveier til ofte brukte verktøy, menyvalg eller knappekombinasjoner. Disse knappene kan også tilpasses til hvert enkelt program, noe som gjør at man ikke må inngå noe kompromiss og bare velge standard snarveier som CTRL ALT, SHIFT, etc.

Problemet med alle snarveiene ble til slutt å huske hvilken som var til hvilket program, da noen felles verktøy eller funksjoner ikke alltid var like prioriterte i alle programmene og fikk litt varierende plassering etter nytte og bruk.Konklusjon:

Maskinvaren har vært mer enn sterk nok ytelsesmessig for å gjøre jobben jeg har krevd av den (2D-animasjon, videoredigering, illustrasjon og fotoredigering), Helt suverän när det gäller respons, Størrelsen er god å jobbe på, og vekta gjør at det ikke er noe problem å bære den rundt eller ha den på fanget.

Det bästa som jag köpt till datorn! Borta är mus och pekplatta efter ungefär en veckas inlärningsperiod. Svårt att använda i början, men sen kan du inte vara utan den

En underbar kamrat till bl a Abodes program, från bildbehandling till videoredigering. Skulle inte klara mig utan den idag! Jeg anbefaler XP-Pen DECO 03 grafisk tegnebret til alle som vil høre .

+ Trådlös
+ Enormt konfigurerbar
+ Intuitiv, lätt att använda efter lite övning
+ Finish och kvalitetsintryck
Message déposé le 09.01.2019 à 03:13 - Commentaires (1263)


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
7 beste billig XP-Pen digitalt tegnebrett og tegneskjerm for nybegynnere
Tegnehanne tester Tegneskjerm XP-Pen Artist 15.6 Pro: Tegnebrett med skjerm for amatører og proffer
XP-Pen Artist 12 Digitalt tegnebrett og Photoshop med skjerm best i test 2019
Velge rett grafisk tegnebrett XP-Pen DECO 03 TEST: den beste Alternativ til Wacom Intuos


Crez votre blog sur Blog-grossesse.com
EVJF
Mariage