Le Blog de Nieves et Colo

J+4153Mon quotidien
Borussia Dortmund og Bayern
Den 24-årige ankom fra fodboldtrøjer

Mes rendez-vous
Manchester United Trøje

La chambre de bťbť
Brug for behandling

Le jour J
Mikel Arteta ville ikke have fodboldtrøjer til klubber


Borussia Dortmund og Bayern
billige fodboldtr√łjersnart det var praktisk muligtBorussia Dortmund og Bayern
Fodboldtr√łjer


tidligere mandag havde fodboldtr√łjer tilbud forpligtet til reformerne


Bundesliga-klubber Borussia Dortmund og Bayern M√ľnchen har valgt at g√• videre med Champions League-reformer snarere end at deltage i den nye kontroversielle europ√¶iske superliga.


Tidligere mandag havde Watzke udsendt en erklæring, der skitserede både Dortmunds og Bayerns modstand mod Super League.


P√• en pressekonference mandag sagde Bayern-tr√¶ner Hansi Flick, at han ikke st√łttede den nye liga.


Kilder har fortalt ESPN, at Dortmund var overrasket over erkl√¶ringen, der blev offentliggjort af de 12 Super League-klubber s√łndag, der bekr√¶fter deres planer.


Leipzig, som er nummer to i Bundesliga, har ogs√• sagt, at de ikke er interesserede i at deltage i den udbrydelige Super League fodboldtr√łjer.


Som en del af det nye projekt forventes alle 12 klubber, der er tilknyttet ligaen, at tr√¶kke sig ud af European Club Association, det organ, der samler 246 st√łrre klubber med √łjeblikkelig virkning.


Kilder har fortalt ESPN, at Arsenal er g√•et med administrerende direkt√łr Vinai Venkatesham, der tr√¶der tilbage fra sin stilling i ECA's bestyrelse fodboldtr√łjer. Venkatesham blev kun valgt i sidste m√•ned.


Juventus, AC Milan og Inter Milan har alle bekr√¶ftet deres udtr√¶den, da ECA-formand Andrea Agnelli ogs√• fratr√¶der sin rolle koszulki piłkarskie. Manchester United er g√•et ned med klubbens administrerende n√¶stformand, Ed Woodward, der fratr√¶der sin stilling som bestyrelsesmedlem, mens kilder har fortalt ESPN, at Tottenham er rejst med Chelsea til at f√łlge.


Dortmunds administrerende direkt√łr Watzke har tidligere sagt, at han var imod Super League-planer og i stedet st√łttede dem for at reformere Champions League, ogs√• for at forhindre, at en udbrudeliga sker.


Dortmund og Bayern var blandt de tre klubber, der rygtes om at slutte sig til de 12 klubber til den indledende Super League, som kunne starte i sæsonen 2023-24 eller så snart det var praktisk muligt.


Watzke lagde imidlertid v√¶gt p√•, at ingen af ​​de tyske klubber, der var repr√¶senteret i ECA, var forpligtet til reformerne.


Message dťposť le 09.08.2021 ŗ 13:46 - Commentaires (0)


Den 24-årige ankom fra fodboldtrøjer

Den 24-√•rige ankom fra fodboldtr√łjer
Mbappe er en stor fan af hans franske internationale landmand, hvis tid på Old Trafford har set ham splitte mening.


Den 24-årige ankom fra Monaco i sommeren 2015 og var en fremtidig Ballon d 'Or-vinder, men har kæmpet for konsistens i United.


Men den franske angriber n√łd sin fineste kampagne endnu som Ole Gunnar Solskj√¶r nr. 9 sidste periode, hvor han scorede 23 m√•l og lagde 12 assists i 48 kampe p√• tv√¶rs af alle konkurrencer.


Martial har endnu ikke fundet nettet i denne sæson, men håber at sætte et over på Mbappes PSG i aften.


Spanien tr√łje


Og Martial, der også ikke har scoret i fire franske optrædener denne sæson, har opbakningen fra PSG-superstjerne Mbappe til at blive et hit igen i dette valgperiode.


Mbappe var også fuld af ros for Martials United-holdkammerat Marcus Rashford, både for hans heroik på banen og uden for det.


Argentineren gik ned under let kontakt fra Martial, efter at Lamela f√łrst havde vred United fremad ved at tage fat i halsen.


Schweiz Tr√łje


Efter at have gået glip af sejren over Newcastle, vil Martial ikke være tilgængelig til top-show udfordringer med Chelsea og Arsenal.


Danmark tr√łje


The Red Devils vil kunne huske ham i deres startopstilling i ligaen mod in-form Everton den 7. november.


Wales tr√łje


F√łr da forventes Martial at deltage i Champions League-sammenst√łd med RB Leipzig og Istanbul Basaksehir efter at have taget PSG op.
Message dťposť le 08.05.2021 ŗ 12:08 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Brug for behandling
Borussia Dortmund og Bayern
Manchester United Trøje
Den 24-årige ankom fra fodboldtrøjer
Mikel Arteta ville ikke have fodboldtrøjer til klubber


Crťez votre blog sur Blog-grossesse.com