Le Blog de Nieves et Colo

J+4153Mon quotidien
Borussia Dortmund og Bayern
Den 24-årige ankom fra fodboldtrøjer

Mes rendez-vous
Manchester United Trøje

La chambre de bébé
Brug for behandling

Le jour J
Mikel Arteta ville ikke have fodboldtrøjer til klubber


Borussia Dortmund og Bayern
billige fodboldtrøjersnart det var praktisk muligtBorussia Dortmund og Bayern
Fodboldtrøjer


tidligere mandag havde fodboldtrøjer tilbud forpligtet til reformerne


Bundesliga-klubber Borussia Dortmund og Bayern München har valgt at gå videre med Champions League-reformer snarere end at deltage i den nye kontroversielle europæiske superliga.


Tidligere mandag havde Watzke udsendt en erklæring, der skitserede både Dortmunds og Bayerns modstand mod Super League.


På en pressekonference mandag sagde Bayern-træner Hansi Flick, at han ikke støttede den nye liga.


Kilder har fortalt ESPN, at Dortmund var overrasket over erklæringen, der blev offentliggjort af de 12 Super League-klubber søndag, der bekræfter deres planer.


Leipzig, som er nummer to i Bundesliga, har også sagt, at de ikke er interesserede i at deltage i den udbrydelige Super League fodboldtrøjer.


Som en del af det nye projekt forventes alle 12 klubber, der er tilknyttet ligaen, at trække sig ud af European Club Association, det organ, der samler 246 større klubber med øjeblikkelig virkning.


Kilder har fortalt ESPN, at Arsenal er gået med administrerende direktør Vinai Venkatesham, der træder tilbage fra sin stilling i ECA's bestyrelse fodboldtrøjer. Venkatesham blev kun valgt i sidste måned.


Juventus, AC Milan og Inter Milan har alle bekræftet deres udtræden, da ECA-formand Andrea Agnelli ogsĂĄ fratræder sin rolle koszulki piłkarskie. Manchester United er gĂĄet ned med klubbens administrerende næstformand, Ed Woodward, der fratræder sin stilling som bestyrelsesmedlem, mens kilder har fortalt ESPN, at Tottenham er rejst med Chelsea til at følge.


Dortmunds administrerende direktør Watzke har tidligere sagt, at han var imod Super League-planer og i stedet støttede dem for at reformere Champions League, også for at forhindre, at en udbrudeliga sker.


Dortmund og Bayern var blandt de tre klubber, der rygtes om at slutte sig til de 12 klubber til den indledende Super League, som kunne starte i sæsonen 2023-24 eller så snart det var praktisk muligt.


Watzke lagde imidlertid vægt pĂĄ, at ingen af ​​de tyske klubber, der var repræsenteret i ECA, var forpligtet til reformerne.


Message déposé le 09.08.2021 ŕ 13:46 - Commentaires (0)
 Ajouter un commentaire

Votre nom


Votre e-mail


Votre commentaire


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Brug for behandling
Borussia Dortmund og Bayern
Manchester United Trøje
Den 24-årige ankom fra fodboldtrøjer
Mikel Arteta ville ikke have fodboldtrøjer til klubber


Créez votre blog sur Blog-grossesse.com