Le Blog de Bosh et Bosh

J+240Mon quotidien
Accu HP HSTNN-DB0G
Akku Samsung np-q428
Akku Samsung aa-pb0nc4g
Akku Toshiba PA3817U-1BRS
Akku Toshiba Satellite c670
Akku Samsung np-rf511

Les Présentations
Accu HP ProBook 4515s
Accu Asus Eee PC 1005HA
Akku Toshiba pa3594u-1brs
Akku Samsung rf410
Akku HP Compaq 6720t
Fujitsu FPCBP250 Battery
Akku SONY VGP-BPS26
Akku Lenovo ThinkPad X100e
Akku Lenovo ThinkPad X230
SONY VGP-BPS21 Battery

Mes rendez-vous
Akku Dell Vostro 1720
Akku Toshiba PA3533U-1BRS
Akku Fujitsu LifeBook S762
Toshiba PA3535U-1BRS Battery
Sony PCGA-BP2T Battery
Akku Fujitsu LifeBook A532
Apple A1321 Battery
Dell Latitude E4320 Battery
Akku Samsung r510
Akku Dell XPS L701X

Les échographies
Akku ASUS A32-K56
Lenovo ThinkPad L410 Battery
Akku Sony VGP-BPS9A/S
Accu FUJITSU Lifebook NH751
Akku DELL XPS L322X
Akku Samsung R20
Accu Asus K52JC
Dell Latitude E6430 XFR Battery
Akku Fujitsu FPCBP250
Akku HP Elitebook 2170p
Akku Sony VGP-BPS13/B
Akku ASUS A52J

Les achats
Akku Dell Studio 1450
Akku Asus k95a
ASUS N55S Battery
Akku Apple A1382 akku-zentrum.com
Accu Toshiba PA3535U-1BRS

La chambre de bébé
Sony PCGA-BP2T Battery
Toshiba pa3588u-1brs Battery
Apple 661-6055 Battery
Akku ASUS N71V
Asus n81 Battery
FUJITSU LifeBook S761 Battery

Le jour J
Lenovo ThinkPad E50 Battery
Accu Lenovo L08L6C02

Divers
Akku Dell Latitude E5420m
Akku Dell Latitude E6420


Accu Lenovo L08L6C02

DriverIdentifier: handig voor update-checks, maar je moet wel zelf de juiste driver kiezen.Ze worden gelukkig steeds zeldzamer, die infame BSOD's (Blue Screen of Death). Maar mocht je nog zo'n stopfout tegenkomen, dan is de kans groot dat een gebrekkige driver aan de basis ligt. Om dat na te gaan kun je eventueel de Windows-tool Driver Verifier Manager inzetten. Druk op Windows-toets+R en voer verifier uit. Stip Standaardinstellingen aan, druk op Volgende en kies Niet-ondertekende stuurprogramma's automatisch selecteren (gezien het meestal die drivers zijn die voor problemen kunnen zorgen). Bevestig met Volgende. Je krijgt nu de lijst met niet-ondertekende drivers te zien. Klik op Annuleren als je hiermee voldoende informatie hebt. Wanneer je op Voltooien klikt, dan zal de tool bij de eerstvolgende opstart van Windows die drivers controleren en je een foutmelding te zien geven indien een van deze drivers inderdaad voor problemen zorgt.Aan de hand van de foutcode en de drivernaam kun je dan verder opzoekingswerk verrichten (via Google bijvoorbeeld) of je tracht (vanuit veilige modus) de driver te updaten, terug te rollen of desnoods uit te schakelen.


Grote fabrikanten zoals Intel en AMD bieden vaak een eigen tool om na te gaan of je wel over de meest recente en optimale drivers voor hun apparatuur beschikt. Intel bijvoorbeeld biedt de Intel Driver Update Utility aan, een tool die via ActiveX of Java werkt. Die identificeert, zoekt, downloadt en installeert de geschikte drivers voor jouw systeem. AMD stelt AMD Driver Autodetect ter beschikking. Ook dit programma kan de meest recente drivers ophalen en installeren. Tools die afkomstig zijn van de fabrikant zelf verdienen altijd de voorkeur boven generieke tools als bijvoorbeeld DriverMax.QNAP is momenteel de meest innovatieve NAS-bouwer. Zo is de TS-453A de eerste NAS met twee besturingssystemen: het eigen QTS én Linux. Op dit moment is de keuze nog beperkt tot Ubuntu, maar Fedora en Debian komen ook nog beschikbaar. Sluit een beeldscherm, muis en toetsenbord aan en je hebt er een volwaardige Linux-pc bij. Ook de TAS-268 draait gelijktijdig twee besturingssystemen, namelijk QTS en Android. Foto's uploaden onder QTS en deze dan direct op tv weergeven vanaf de Android-omgeving, het klinkt mooi ... maar in de praktijk geeft de Android-omgeving zoveel problemen dat zelfs de QTS-omgeving er instabiel van wordt. Kortom, onbruikbaar.


Maar behalve deze TAS-268 is verder elke QNAP-NAS een schot in de roos. Een prachtig besturingssysteem, goede apps voor de smartphone en tablet om altijd bij de bestanden te kunnen, en voor elke NAS een recordaantal packages voor tal van nieuwe functies. Behalve streamen kan elke QNAP met een HDMI-uitgang als mediaspeler worden gebruikt. QNAP biedt in elke klasse meerdere NAS-apparaten wat het mede door de onnavolgbare nummering van de verschillende NAS-apparaten, erg lastig maakt de juiste QNAP te kopen. Controleer goed of de gewenste functionaliteit door het beoogde model wordt ondersteund.De 2- en 4-bay-versie van de Seagate Nas Pro zijn grotendeels identiek aan elkaar, behalve dat de grotere NAS voor vier schijven een mooie lcd-display heeft voor systeeminformatie en waarschuwingen. Op de kleinere Pro 2 ontbreekt deze. Het aantal packages op de NAS is beperkt en sinds vorig jaar ook niet noemenswaardig veranderd. Behalve een eigen op Defenx gebaseerde antivirus, zijn er bijvoorbeeld Plex-mediaserver, een bestandsbrowser, WordPress en diverse synchronisatieprogramma's zoals ownCloud, SyncboxServer, Pydio, en BitTorrent Sync en wat meer zakelijke toepassingen. De kwaliteit van de packages is goed, maar het aantal is klein en weinig divers. Bovendien hebben sommige packages een behoorlijke impact op de prestaties van de NAS. Voor toegang op afstand tot alle bestanden is er Seagate Sdrive dat prima werkt op Windows en Mac, maar waarvan geen versie voor iOS en Android bestaat. Multimedia is beperkt tot streamen en is geen topprioriteit geweest bij het ontwerpen van deze verder zeer degelijke en mooi vormgegeven NAS-apparaten.


Het besturingssysteem voor de Seagate NAS-apparaten is mooi en erg overzichtelijk.

Tijdens het maken van deze test, bracht Synology versie 6.0 van het DSM-besturingssysteem voor Synology NAS-systemen uit. Het besturingssysteem is nu volledige 64 bit, wat op de Synology's met een Intel-processor een flinke prestatiewinst moet opleveren. Verder zijn er verbeteringen in Cloud Station (de synchronisatie en back-upfunctie van DSM) en in Note Station (voor het schrijven, delen en synchroniseren van notities). De apps Photo en Video Station (voor het weergeven van foto's en video's) kunnen nu ook streamen naar Samsung Smart TV, AppleTV, Roku en Chromecast. Met de SpreadSheet-app maak en deel je op de NAS nu bovendien mooie, webgebaseerde rekenbladen, waarin je ook kunt samenwerken in één gedeeld sheet.


De mooie nieuwe functies kunnen echter niet verbloemen dat Synology moeite heeft het hoge vernieuwingstempo van vooral QNAP bij te benen. Wat opvalt is dat Synology over de hele consumentenlijn vooral ARM-processors inzet en nergens ervoor kiest een HDMI-uitgang in de NAS te bouwen. Volgens Synology is streaming genoeg, maar bij andere merken krijg je het er als het ware 'gratis' bij. Echt goedkoop zijn de Synology NAS-apparaten niet. Daarbij weet het uiterlijk van een Synology-NAS niet te verrassen en heeft geen van de geteste producten de kwaliteit van QNAP en soms ASUSTOR, Synology gebruikt vooral kunststof. De NAS-systemen van Synology zijn nog steeds prachtige producten, maar om opnieuw een NAS-test te winnen zal er echt weer een schepje bovenop moeten en misschien wel twee.Versie 6.0 van het Disk Station Manager-besturingssysteem voor Synology NAS-apparaten is zeer volwassen.

Thecus geeft hoog op over de N2810, want het model heeft nieuwe hardware, een sterke processor én is de eerste met het nieuwe ThecusOS 7-besturingssysteem. Desondanks is juist dat besturingssysteem opnieuw het probleem, het is gewoon weer niet af en de vernieuwing te beperkt. Open je bijvoorbeeld een onderdeel in het 'nieuwe' configuratiescherm, dan ben je direct weer terug in het oude configuratiescherm en hoef je nooit meer terug naar het nieuwe configuratiescherm. Er is een redelijk groot aanbod aan packages, maar deze zijn wel bijna zonder uitzondering niet van Thecus zelf en vereisen beduidend meer kennis en inspanning om aan de praat te krijgen dan bij de andere NAS-merken. Vind je dat nou net leuk en heb je liever een wat 'open' apparaat waar je zelf veel kunt doen, dan is dat Thecus juist de goede keuze. Ook de N2810 beschikt over een HDMI-poort en de mogelijkheid de NAS als mediaspeler in te zetten. Thecus gebruikt onder andere Kodi en XBMC.


Jaren geleden werden we doodgegooid met shooters die zich in een ouderwetse oorlogsetting afspeelden, inmiddels voelt het heerlijk verfrissend om eindelijk weer eens terug in de tijd te gaan.
EA staat zelf niet op de E3-beurs, maar nodigde de collega's van Gamer.nl op een nabijgelegen locatie in Los Angeles uit om aan de slag te gaan met de multiplayer van Battlefield 1. In een ruimte met 64 televisies en pc's (al waren de graphics wat bijgesteld om de game in dit vroege stadium zo soepel mogelijk te laten lopen) speelden we een potje Conquest (32 versus 32), waarbij het zoals je gewend bent de bedoeling is om vijf punten, aangegeven door vlaggen, te veroveren van de vijand en vooral ook vast te houden voordat de tijd op is. Lees ook: Total War: Warhammer - Totale overwinning.


Hoewel we zo'n honderd jaar terug de tijd in gaan, zijn de hectische, grootschalige gevechten die spelers gewend zijn van Battlefield op geen enkele manier verdwenen. Sterker, we hebben het idee dat de Battlefield-multiplayer nog nooit zo hectisch is geweest. Op vijf verschillende punten op de grote map (Saint-Quentin in Frankrijk, al doe je ook plekken als Arabië en de Italiaanse Alpen aan) wordt de oorlog beslecht te voet, in voertuigen en in de lucht.De eerste schok: herladen duurt verrekte lang. Tijdens de Eerste Wereldoorlog kon je nog niet volautomatisch blijven knallen tot iedereen om je heen lekte als een kapotte gieter; het is een seconde of vijf knallen en dan zeker vijf seconden wachten tot je weer door kunt gaan. Je hebt wel (semi)automatische geweren, maar die herladen gewoon een stuk langzamer.


Message déposé le 16.01.2019 à 04:05 - Commentaires (0)
 Ajouter un commentaire

Votre nom


Votre e-mail


Votre commentaire


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Lenovo ThinkPad E50 Battery
Akku Dell Studio 1450
Akku Dell Latitude E5420m
Accu HP HSTNN-DB0G
Accu HP ProBook 4515s
Akku ASUS A32-K56
Akku Asus k95a
Lenovo ThinkPad L410 Battery
ASUS N55S Battery
Akku Sony VGP-BPS9A/S
Akku Apple A1382 akku-zentrum.com
Accu Lenovo L08L6C02
Accu FUJITSU Lifebook NH751
Akku DELL XPS L322X
Akku Dell Vostro 1720
Sony PCGA-BP2T Battery
Toshiba pa3588u-1brs Battery
Akku Samsung np-q428
Akku Samsung R20
Accu Asus Eee PC 1005HA
Accu Asus K52JC
Akku Toshiba pa3594u-1brs
Akku Toshiba PA3533U-1BRS
Dell Latitude E6430 XFR Battery
Apple 661-6055 Battery
Akku ASUS N71V
Akku Fujitsu LifeBook S762
Accu Toshiba PA3535U-1BRS
Akku Samsung aa-pb0nc4g
Akku Samsung rf410
Toshiba PA3535U-1BRS Battery
Sony PCGA-BP2T Battery
Akku Toshiba PA3817U-1BRS
Akku Toshiba Satellite c670
Akku Fujitsu FPCBP250
Akku Fujitsu LifeBook A532
Apple A1321 Battery
Dell Latitude E4320 Battery
Akku Samsung r510
Akku Samsung np-rf511
Akku Dell XPS L701X
Akku Dell Latitude E6420
Akku HP Elitebook 2170p
Akku HP Compaq 6720t
Fujitsu FPCBP250 Battery
Asus n81 Battery
Akku Sony VGP-BPS13/B
Akku SONY VGP-BPS26
Akku Lenovo ThinkPad X100e
Akku Lenovo ThinkPad X230
FUJITSU LifeBook S761 Battery
SONY VGP-BPS21 Battery
Akku ASUS A52J


Créez votre blog sur Blog-grossesse.com