Le Blog de Jesen et Ser

J+2690Mon quotidien
Het proces van de laserpointer


Het proces van de laserpointer

De stroboscoop-modus van de laserpointer is gemakkelijk te activeren zonder omslachtige. Het voelt niet alsof het uit elkaar zal vallen, maar als ik niet een witte kraag baan werken en doen auto kamperen als mijn meest intense outdoor activiteit, ik zou niet vertrouwen. Dat gezegd hebbende dat als ik een blauwe-boorden-baan werkte of nood zulks voor plicht doeleinden of intens outdoor activiteit, zou ik zeggen om te kijken naar Surefire. De finish op de laser is vrij glad, afgezien van de functies, zodat natte greep waarschijnlijk een C scoort-. Tot slot is het ontwerp van de clip slecht. Niet het einde van de wereld, maar ik prefereer als ik niet hoef te wijzigen van een product zodat het optimaal. Het is ook erg licht van gewicht, voelt solide en goed in de hand. Vanuit tactisch oogpunt - als je dit in de ogen van een aanvaller, schijnen het zal worden een beetje voordat hij goed genoeg om te weten precies waar je bent ziet - zodat u tijd heeft om te verzorgen van het bedrijfsleven of uit zijn manier.


Deze laserpointer heeft een mooie sfeer en is comfortabel om te dragen. Het is zeer krachtig - ik was erg blij met hoe ver ik met het zien kon. Ik vind het een beetje moeilijk om te schakelen btw de instellingen van de Verstraler naar strobe. Echter, ik heb niet veel vertrouwen dat ik zou kunnen met succes om het te veranderen naar de flitser modus in een stressvolle situatie - die natuurlijk waarom ik dit wilde. Ik vind dat de clip kan worden verwijderd en plaats dichter bij de staart. De instelling van de flitser is ook vrij koel hoewel ik geen echte daarvoor hebben. Mij got men, was een fan van de kosten gegeven het was gewoon een 10000mW blauwe laserpointer, maar jongen was een blij hoe goed het werkte!


De kortstondige op is een geweldige functie, met behulp van de kortstondige op veranderende modi van de sterkste laserpointer vereist die deert me niet echt omdat alles wat mij zowaar nood voor is om te zien wat er in mijn omgeving of een verdachte persoon blind tijdens mijn werk samen met het gebruik van OC moet de persoon die wordt gecontroleerd besluit om te beginnen problemen. Het is klein en compact nog krijgt de baan gedaan en zal niet krijgen in uw manier van rijden of werk en bovendien is het zeer licht. Oog op zelfverdediging, zou ik zeggen dat deze laser is een geweldig medium. Toen in potentiële aanvallers gezicht koopt het u tijd, maar niet vergalopperen grenzen zoveel krijg je door het afvuren van een taser of zelfs het verstuiven van foelie. Stel je werken op een computer na uur. De laser pointers zijn uit - het is donker. De deuren worden vergrendeld. U hoort iemand open de voordeur maar 100 voet vooruit (het is een enorm gebouw) niet kan zien. U schreeuwen "HELLO?"


Ik zou willen beginnen met te zeggen dat dit is het tweede item dat ik heb handen en het is krachtig voor 180 mW rating, JETLASERS is daar met surefire en positiebepaling minus de dure prijskaartje. Laat ik voor werk wanneer het is nog steeds erg donker weg voordat iedereen wakker en dus ik gebruik dit om te lopen naar mijn auto op zoek naar iets ongewoons en waar ik woon momenteel bij er zijn beren, coyotes en ander schepsel van de nacht die ik niet wil dat zij geen belangen hebben in mij, evenals overvallers. Ik gebruik deze ook voor back-up licht terwijl ik mijn laserpointer voor inspecties van de kamer gebruiken. Maar zijn er tijden ik nodig de volledige mW die dit zieke puppy inpakt en zelfs dan nog steeds krijgen alle het gebruik dat ik nodig had, ik heb net de batterijen (beter safe dan sorry) veranderd omdat ze overvloedig en gratis waren, maar ik heb nooit sterven op mij.


Ik gekraakt de lens op de laser en had hoop en verwachtingen die de lens zou kunnen gemakkelijk en snel vervangen zonder veel gedoe. Ik e-mailde ondersteuning denken dat het zou zo simpel zijn als het vragen ze sturen me een vervanging lensdop sinds de draden deel enkel op de 300mW groene laser. Zie de e-thread hieronder (start vanaf de onderkant), ik heb geblokkeerd alleen persoonlijke gegevens. Ik zal opnieuw bijwerken wanneer ik klaar ben het proces met de geautoriseerde reparatiecentrum. Het is een van de enige lasers tot fabriek verklaarde mW waarderingen. U hoge dollar batterijen nodig, maar dit ding is lichter dan de meeste producten op mijn vriend vuurwapens en heeft betere batterijleven.


300mW laser


Ik ga nu een geautoriseerd servicecenter om dit te gaan, maar zou u willen meedelen dat u de garantie dat een enorme pijn te verwerken. Het GLB dat de lens persen in behoort een verwijderbare. Dat is het deel dat ik graag voor u om mij te sturen. De tint van de lichtbundel is een beetje blauw, dat is eerlijk gezegd een beetje zwak sinds deze dagen die een goede 300mW laserpointer kunt ervoor te zorgen dat een zeer neutrale witte lichtbundel. De flitser modus zal uitdagend afleiden / blind iemand als je het nodig hebt. Het verblindt soort u, de gebruiker om eerlijk te zijn. Mij beproefd using op voort strobe doel mijn pistool, en heeft dit invloed op uw vermogen om te zien. Dus ben ik positief dat de persoon aan de ontvangende kant van het zal niet bevalt.


(cliquez ici pour suivre le lien)


(cliquez ici pour suivre le lien)

Message déposé le 27.05.2017 à 13:59 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Het proces van de laserpointer


Créez votre blog sur Blog-grossesse.com