Le Blog de Vcbnsds et Kopenaccu

J+2344



Mes rendez-vous
Beste Asus S56 Ultrabook Laptop Accu

Les achats
Accu voor Asus Zenbook UX305UA Laptop Online

Le jour J
Accu Asus N752 48Wh Gratis verzending Verkoop
Accu Asus x550cc
Accu voor Asus A32-N56


Accu Asus x550cc
Asus is ook actief op het vlak van business-notebooks. De goed uitgeruste 15.6-inch AsusPro P454UQ daagt de gevestigde Accu Asus r752l concurrentie uit. Wat batterijduur betreft behaalt Asus alvast een overwinning.

Het backlight van het scherm flikkert aan 21000 Hz (hoogstwaarschijnlijk met PWM - Pulse-Width Modulation) aan een helderheid van 90 % en lager. Boven deze helderheid zou er geen flickering / PWM mogen optreden.

De frequentie van 21000 Hz is redelijk hoog en de meeste mensen die gevoelig zijn aan flickering zouden dit dus niet mogen waarnemen of geïrriteerde ogen krijgen.

Ter vergelijking: 60 % van alle geteste toestellen maakten geen gebruik van PWM om de schermhelderheid te verlagen. Als het wel werd Accu Asus r751jx gebruikt, werd een gemiddelde van 1282 (minimum: 43 - maximum: 30860) Hz waargenomen.

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier.

De Accu Asus x550cc is uitgerust met een Core i5-processor van de Kaby-Lake-generatie, die voor de meeste gebruikers perfect toereikend zou moeten zijn. De GeForce-GPU laat toe om ook enkele games te spelen. Ondanks de degelijke rekenkracht warmt het toestel nauwelijks op en blijft hij steeds stil in gebruik.

Een solid-state drive zorgt voor een vlotte werking van het systeem. Dankzij de onderhoudsklep is het eenvoudig om de Accu Asus n550jk te vervangen. Het is ook mogelijk om een extra 2.5-inch-HDD te installeren in de laptop. Hiervoor is het echter noodzakelijk om over een passende installatie-frame te beschikken. Het ontspiegelde IPS-scherm van de computer weet te overtuigen met stabiele kijkhoeken en degelijke helderheid. De uitstekende batterijduur is ook het vermelden waard.

UX32VD Accu

kopenaccu : (cliquez ici pour suivre le lien)

Asus kan met de AsusPro P4540UQ inderdaad concurreren met de gevestigde toppers.

Wie zien vooral ruimte voor verbetering in het toetsenbord. Niet dat deze echt slecht is, maar hij is niet van dezelfde kwaliteit als de toetsenborden die we zien in de HP ProBook 450 G4 en de Lenovo Thinkpad E570. Daarnaast mist de Asus toetsenbordverlichting. Op dit vlak brengt de concurrentie het er echter niet veel beter vanaf.
Message déposé le 19.04.2017 à 12:24 - Commentaires (0)




 Ajouter un commentaire

Votre nom


Votre e-mail


Votre commentaire


 Livre d'Or

 Contact



Tous les messages
Beste Asus S56 Ultrabook Laptop Accu
Accu voor Asus Zenbook UX305UA Laptop Online
Accu Asus N752 48Wh Gratis verzending Verkoop
Accu Asus x550cc
Accu voor Asus A32-N56


Créez votre blog sur Blog-grossesse.com
EVJF
Mariage