Le Blog de Vcbnsds et Kopenaccu

J+212Mes rendez-vous
Beste Asus S56 Ultrabook Laptop Accu

Les achats
Accu voor Asus Zenbook UX305UA Laptop Online

Le jour J
Accu Asus N752 48Wh Gratis verzending Verkoop
Accu Asus x550cc
Accu voor Asus A32-N56


Beste Asus S56 Ultrabook Laptop Accu

ASUS verwacht de lancering van het begin van dit jaar onthulde Accu Asus u58 ultrabook en in plaats daarvan publiceert met de B9440 (PRO) een evenzo ontworpen 13-inch laptop met 14-inch beeldscherm voor de zakenwijk. Met magnesiumbehuizing, Kaby Lake CPU's en kantelbare toetsenbord, beginnen prijzen bij 1,082 euro.


Als een "dunne 13-inch laptop met 14-inch beeldscherm, die slechts 1 kilogram dankzij magnesiumlegering weegt", geldt Asus de zeer vergelijkbaar B9440 (PRO) voor de Zenbook 3 Deluxe. Het nieuwe Notitieboekje van het premium­segment wordt geleverd door Accu Asus s56 ultrabook uitsluitend met Intels Kaby-Lake-processors, waaruit de IGPU (Intel Graphics 620) ook grafische prestaties genereert.


In het bijzonder richt de fabrikant het gewicht van 1.05 kilogram van lichtere B9440 (PRO) tot zakelijke klanten die waarde hechten aan hoge mobiliteit. De newbie notebook is voorzien van een 48-WH batterij, die is ontworpen om maximale speelduur tussen cycli van maximaal 10 uur opladen.


Ondanks het compacte ontwerp van de 13-inch-notebook heeft de B9440 (PRO) gedistribueerd onder de exacte naam B9440UA door ASUS een 14-inch-scherm in het carbon-verstevigde deksel geïntegreerd. Dit maakt het een truc die al bekend is uit de Zenbook 3 Deluxe, die is aan de zijkanten en boven vergeleken met veel concurrerende apparaten van deze klasse verminderd display frames. Volgens Asus meet dit slechts 5.4 millimeter. Op de Accu Asus s405 ultrabook Deluxe roept de fabrikant nog een waarde van 7,46 mm voor de breedte van het frame van de display-vatting.


Daarnaast de ingebouwde paneel net als de reguliere hanger Zenbook 3 Deluxe is gespiegeld en biedt een resolutie van 1920 × 1.080 pixels. Laptops in deze prijsklasse zijn meestal een panel van IPs-technologie. In de gepubliceerde data sheet, echter, biedt Asus nog geen specifieke informatie hierover.

PCIe SSD alleen voor modellen


Bovendien, de 321 × 9-15 × 216 mm (W × H × D) All-metal-chassis van lichte magnesium moet bijzonder slijtvast en bieden ook een hoog niveau van robuustheid in mobiele toepassingen. Als selecteerbare configuraties biedt ASUS verschillende combinaties van geheugen en de SSD. 8 en 16 GByte LPDDR3-1.866 RAM is gekoppeld met 256, 512 en 1024 GByte SSD geheugen in M. 2 formaat. De high-end modellen van de B9440PRO-familie bieden ook een opslagmedium verbonden door vier PCIe Gen3 rijstroken (32 Gbit/s), terwijl de goedkopere uitlopers alleen langzamer via het protocol SATA (6 Gbit/s werken kunnen).


De B9440 (PRO) modellen aangeboden door ASUS hebben andere overeenkomsten op het gebied van de Accu Asus s550 ultrabook Deluxe apparatuur. Bijvoorbeeld, zowel type C sockets zijn geïnstalleerd, maar ze geen ondersteuning voor het protocol van de Thunderbolt-3 in de uitloper van het bedrijf, en gegevens kunnen overbrengen slechts naar de USB3.0 standaard met maximaal 5 Gbit/S. Bovendien, kan de B9440 (PRO) worden gebruikt om extra USB-poorten en een output HDMI voor het gebruik van een externe monitor via de meegeleverde mini dock te implementeren.


batterij voor Asus A32-K56


Accu Asus Laptop : (cliquez ici pour suivre le lien)


Het verlicht toetsenbord met gebogen toetsen strekt zich uit over de gehele breedte van de binnenzijde en biedt een reis van 1,5 millimeter. Als een speciale functie heeft het een tilt-scharnier die kan worden gebruikt om te variëren de schrijfhouding. Onder het toetsenbord zit een grote glazen touchpad thats WPT gecertificeerd (Windows precisie Touchpad), gebaren, alsmede de handgeschreven tekst wordt herkend en heeft een hand-bal-detectie. In de rechter bovenhoek van het touchpad, is een sensor van de vingerafdruk nu standaard geïnstalleerd, die kan worden gebruikt voor het inloggen met Windows Hello. Afhankelijk van de eisen van de klant, Windows 10 home of Windows 10 Pro is geïnstalleerd op de B9440 (pro) in een 'Pure edition' zonder extra software.


ASUS introduceert de nieuwe B9440 (PRO) onder het modelnummer B9440UA en de handel lijsten momenteel zeven varianten als beschikbaar. Voor de nieuwe laptop, de goedkoopste versie met Core i5 - 7200 rpm, 8 GB RAM en 256 GB SSD (SATA) heet een prijs van 1.082 euro. Met Core i7-7500U en verdubbelde SSD opslag stijgt de prijs tot 1,337 euro. De B9440 (PRO) met 16 is GB RAM momenteel beschikbaar vanaf 1,376 Euro.


(cliquez ici pour suivre le lien)

Message déposé le 07.05.2017 à 12:14 - Commentaires (0)


Accu voor Asus Zenbook UX305UA Laptop Online

Met Zenbook-reeks zet Asus sinds de invoering van de ultrabook al jarenlang mooie laptops op de markt. De Accu Asus zenbook ux305ua is weer een nieuwe toevoeging in de reeks.


Op papier is het speerpunt van deze laptop waarschijnlijk het scherm. De UX305UA toont 3200 bij 1800 pixels op een oppervlak van 13,3 inch. Je hebt echter ook de mogelijkheid om voor een wat conventioneler scherm met 1920 bij 1080 pixels te kiezen.


Asus biedt de UX305UA in verscheidene uitvoeringen aan, zo kan men bijvoorbeeld kiezen tussen een Core M3-, Core i5- of Core i7-processor van Intel. Natuurlijk is het formaat van het prijskaartje wel afhankelijk van deze keuze. Ook wat betreft het opslagmedium en werkgeheugen zijn er keuzes te maken. Ook is de Zenbook verkrijgbaar in de kleuren goud en zwart.


Je kan de Accu Asus n551vw niet op maat laten maken, maar je zal moeten kiezen uit één van de verschillende uitvoeringen. Wij ontvingen van Asus de UX305UA-FC002T, welke op het moment van schrijven een prijskaartje van ongeveer 1150 euro draagt. Dit model moet het stellen met een scherm met Full HD-resolutie en 256GB aan opslagruimte, maar heeft bijvoorbeeld wel een Core i7-processor en 8GB aan werkgeheugen. Dit is dus een model dat ergens in het midden van het aanbod zit.


Minder begrijpelijk is echter dat Asus ervoor heeft gekozen om geen toetsenverlichting in de Accu Asus A41-X550E te integreren. Dit behoort in mijn opinie vandaag de dag gewoon standaard in laptops te zitten, dit is dus een misser. De toetsen op de bovenste rij van het toetsenbord hebben een dubbele functie, zodat je er bijvoorbeeld ook de schermhelderheid mee kunt aanpassen. Vanwege de grootte van het pictogram zou je denken dat de bijbehorende functie ook de primaire functie is, maar dat blijkt niet zo. Onlogisch en irritant.


Net als het toetsenbord is ook de touchpad qua werking nagenoeg perfect. Er zijn helaas nog steeds maar weinig Windows-laptops die net zo goed overweg kunnen met multitouch-input als een MacBook. De Zenbook UX305UA komt echter wel aardig in de buurt. Scrollen met twee vingers werkt naadloos. De touchpad is wel een beetje stroef waardoor er af en toe frictie ontstaat wanneer je er met je vingers overheen gaat.


In deze uitvoering van de Accu Asus a41-x550 vinden we een Full HD-scherm terug, maar er is ook een variant met een Quad HD+-scherm aan boord.


batterij voor Asus Zenbook UX305UA


kopenaccu: (cliquez ici pour suivre le lien)


De helderheid en kleuren zijn dik in orde en het scherm heeft een uitmuntende kijkhoek. Asus heeft gekozen voor een matte afwerking van het scherm, maar wel op zo’n manier dat het beeld wat korrelig lijkt. Dat vind ik persoonlijk vrij storend, het valt vooral op wanneer bijvoorbeeld witte vlakken getoond worden.


Boven het scherm zit een lichtsensor, waarmee de Zenbook UX305UA de schermverlichting op eigen houtje kan aanpassen. Deze functie is eventueel via het toetsenbord uit te schakelen.


De speakers zijn in de onderkant van de Zenbook UX305UA verwerkt. De geluidsproductie is op het hoogste volume niet bepaald oorverdovend te noemen. De kwaliteit van het geluid is eveneens niet zo bijzonder te noemen. Zowel hoge als lage tonen vallen weg en daardoor is het geluid niet helder genoeg.


(cliquez ici pour suivre le lien)


(cliquez ici pour suivre le lien)
Message déposé le 28.04.2017 à 05:22 - Commentaires (0)


Accu Asus N752 48Wh Gratis verzending Verkoop

Laptops met een 512GB-ssd zijn doorgaans vrij prijzig, maar dat geldt niet voor deze Accu Asus n552v die voor ongeveer 550 euro verkrijgbaar is. Is dat te mooi om waar te zijn? Tijd om hem eens kritisch te bekijken.


De flinke ssd is niet het enige dat direct opvalt aan deze Accu Asus n752 notebook. Wanneer we het apparaat oppakken, blijkt het namelijk ook vederlicht te zijn: 1,6 kilo – en dat is heel erg weinig voor een notebook met een 38 centimeter groot scherm. Dat scherm heeft een full-hd-resolutie, wat veel ruimte oplevert voor de vensters van de programma’s waarmee u werkt. Het scherm is mat afgewerkt, zodat u er in vrijwel alle lichtomstandigheden goed mee kunt werken is. Onze metingen wijzen wel uit dat de kleurweergave niet heel nauwkeurig is, waardoor we dit model niet voor fotowerk zouden aanbevelen.De flinke ssd is een groot voordeel omdat ook grotere bestanden en programma’s snel geladen worden, waardoor de laptop snel aanvoelt. Accu Asus b21n1504 werkgeheugen gemonteerd. Als u meerdere programma’s tegelijk gebruikt, wordt de computer dus niet geremd. Daar tegenover staat de langzame quadcore-processor van AMD. Quadcore klinkt bijzonder krachtig, maar in de praktijk valt dat vies tegen. Hij is ongeveer net zo snel als een moderne Celeron-processor. Ook op grafisch vlak moet de AMD-chip zijn meerdere erkennen in de producten van Intel, terwijl dit vanouds een sterk punt was van de produDe Accu Asus gl502v netwerkmogelijkheden zijn een minpunt. Met nieuwe 802.11ac-routers kan hij niet overweg en als u een netwerkkabel aansluit, wordt een maximale snelheid van 100 Mbit/s gehaald. Het tienvoudige is tegenwoordig standaard! Ook de accuwerktijd is geen pluspunt. Na iets meer dan vier uur moet de stekker alweer in het stopcontact. Leuk die grote ssd, maar op de andere onderdelen is wat ons betreft bij deze laptop te veel bespaard.Asus zei hoewel zij had haar product aangepast mengen in de voorbije drie maanden — stimuleren van overbrenging van gaming laptops en ultrabooks, terwijl het opheffen van zijn gemiddelde prijzen — algemene notebook zendingen is gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar als gevolg van de trage marktvraag.


batterij voor Asus C41N1524


kopenaccu: (cliquez ici pour suivre le lien)


Smartphone verkoop bleef platte vergeleken met het eerste kwartaal vorig jaar.


Marktanalisten voorspellen het tweede kwartaal zou waarschijnlijk zien de laagste verkoop dit jaar, sinds het tweede kwartaal meestal een seizoeninvloeden zwakke periode van het jaar en onderdeel prijzen was moesten blijven stijgen.


Asus zei dat het verwacht dat vraag zou rebound in de buurt van het einde van het tweede kwartaal en gehoopt toegenomen vraag gepaard met de lancering van nieuwe producten zou opdrijven inkomsten.


In een interview met de Chinees-taal economische Daily News vorige week, zei Jerry Shen 2017 was ingesteld op een langzame jaar voor de wereldwijde notebook-industrie, maar het bedrijf heeft ambitieuze doelstellingen te bereiken van 40 procent omzetgroei voor haar ultrabooks, gaming notebooks en 2 in 1-laptops.


"Deze drie items gemiddelde verkoopprijzen niche en winst al hoger liggen dan het gemiddelde (prijzen van laptops) en profiteert de geschatte opbrengsten en winst prestaties, vermindering van de gevolgen van een krimpende markt," zei Shen.
Message déposé le 23.04.2017 à 11:55 - Commentaires (0)


Accu Asus x550cc
Asus is ook actief op het vlak van business-notebooks. De goed uitgeruste 15.6-inch AsusPro P454UQ daagt de gevestigde Accu Asus r752l concurrentie uit. Wat batterijduur betreft behaalt Asus alvast een overwinning.

Het backlight van het scherm flikkert aan 21000 Hz (hoogstwaarschijnlijk met PWM - Pulse-Width Modulation) aan een helderheid van 90 % en lager. Boven deze helderheid zou er geen flickering / PWM mogen optreden.

De frequentie van 21000 Hz is redelijk hoog en de meeste mensen die gevoelig zijn aan flickering zouden dit dus niet mogen waarnemen of geïrriteerde ogen krijgen.

Ter vergelijking: 60 % van alle geteste toestellen maakten geen gebruik van PWM om de schermhelderheid te verlagen. Als het wel werd Accu Asus r751jx gebruikt, werd een gemiddelde van 1282 (minimum: 43 - maximum: 30860) Hz waargenomen.

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier.

De Accu Asus x550cc is uitgerust met een Core i5-processor van de Kaby-Lake-generatie, die voor de meeste gebruikers perfect toereikend zou moeten zijn. De GeForce-GPU laat toe om ook enkele games te spelen. Ondanks de degelijke rekenkracht warmt het toestel nauwelijks op en blijft hij steeds stil in gebruik.

Een solid-state drive zorgt voor een vlotte werking van het systeem. Dankzij de onderhoudsklep is het eenvoudig om de Accu Asus n550jk te vervangen. Het is ook mogelijk om een extra 2.5-inch-HDD te installeren in de laptop. Hiervoor is het echter noodzakelijk om over een passende installatie-frame te beschikken. Het ontspiegelde IPS-scherm van de computer weet te overtuigen met stabiele kijkhoeken en degelijke helderheid. De uitstekende batterijduur is ook het vermelden waard.

UX32VD Accu

kopenaccu : (cliquez ici pour suivre le lien)

Asus kan met de AsusPro P4540UQ inderdaad concurreren met de gevestigde toppers.

Wie zien vooral ruimte voor verbetering in het toetsenbord. Niet dat deze echt slecht is, maar hij is niet van dezelfde kwaliteit als de toetsenborden die we zien in de HP ProBook 450 G4 en de Lenovo Thinkpad E570. Daarnaast mist de Asus toetsenbordverlichting. Op dit vlak brengt de concurrentie het er echter niet veel beter vanaf.
Message déposé le 19.04.2017 à 12:24 - Commentaires (0)


Accu voor Asus A32-N56
Deze accu Asus A32-N56 is geschikt voor diverse laptops en notebooks. Deze batterij A32-N56 voldoet aan de strengste eisen en richtlijnen.

Nieuw en lage prijs laptop Accu Asus A32-N56 . Deze A32-N56 10.8 V 5200mAh accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De Asus accu is daarom ook voorzien van 24 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.
Waarom u uw Asus A32-N56 laptop batterij bestelt op accuprofessioneel.com ?

Onze garantie: 100% nieuw + 2 jaar garantie + 45 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.
Quality Assurance: Al onze producten waaronder Asus A32-N56 accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.
Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor A32-N56. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.
Asus A32-N56 Laptop Batterij Onderhoud Tips

Oplaadbare batterijen zal snel slijten, wanneer ze worden alleen in rekening gebracht voor een korte periode van tijd. Als de laptop niet in gebruik is, zoals voor het slapen gaan, steek de stekker in een stopcontact en laat het op te laden totdat de batterij vol is.
Wanneer u voor het eerst een laptop of een elektronisch apparaat dat moet worden opgeladen voordat u deze kunt gebruiken kopen , altijd opladen op volle capaciteit. Een laptop zal werken met slechts een klein beetje van de macht, maar als het niet volledig is veelvuldig wordt toegepast, het zal beginnen om zijn vermogen om een lading vast te houden te verliezen.
De meeste laptop gebruikers zullen de stekker in het netsnoer zelfs wanneer de batterij is niet laag. Dit is echter ook waardoor de batterij afvoer in kleine stappen. Voordat u de laptop, verwijder de batterij en steek vervolgens de stekker in het stopcontact, zodat de laptop op alleen netstroom. Bewaar de accu op een koele, droge ondergrond en vervang deze wanneer u uitschakelen van de laptop.
Message déposé le 06.04.2017 à 06:37 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Beste Asus S56 Ultrabook Laptop Accu
Accu voor Asus Zenbook UX305UA Laptop Online
Accu Asus N752 48Wh Gratis verzending Verkoop
Accu Asus x550cc
Accu voor Asus A32-N56


Créez votre blog sur Blog-grossesse.com